Sådan gør du Vegetabilske havearbejde i Pacific Northwest

March 17

Sådan gør du Vegetabilske havearbejde i Pacific Northwest

Havearbejde i Pacific Northwest kan være givende, hvis du vælger de rigtige grøntsager til at plante. Både attraktive og funktionelle, køkkenhaver kan øge værdien af dit liv og kan øge værdien af dit hjem. Ser dine grøntsager vokser og nyder godt af friske råvarer, der ikke er blevet sprøjtet med pesticider er værd at tid det tager at forskning særlige planter og forberede din have. Sundhed og succes i en køkkenhave er i vid udstrækning bestemt af miljøet i som haven er plantet og det generelle klima i området.

Instruktioner

Dyrke grøntsager i Pacific Northwest

•Decide hvilke former for grøntsager du er mest tilbøjelige til at spise for at gøre din have effektiv og besværet værd. Forskning hvad grøntsager vokser de fleste nemt i Pacific Northwest klima og i din specifikke landestandard. Vælg hårdføre grøntsager såsom broccoli, chard, porrer, gulerødder og salat--disse grøntsager klarer sig godt i det fugtige klima i Pacific Northwest.

•Vælg området du ønsker din have til at dække. Overveje mængden af solen området modtager. Undgå at vælge et område, der er for det meste i skyggen af træerne. Planterne skal solen i rækkefølge for fotosyntese at forekomme.

•Forbered haven senge til udplantning. Bruge en flad kant spade til at fjerne græs fra det område du ønsker din have til at dække. Spray den linje, du vil skære på græs med en ikke-giftige spray maling til at forsikre pæn linjer er skåret. Rake og till land efter du har fjernet græsset. Bruge en stål, wide-strenget rake, der vil trænge igennem jorden mere effektivt end en almindelig blad rake. Fjerne sten eller klipper fra jorden.

Dyrknings plantning tid tabellen over hver enkelt grøntsag, du har valgt, som de kan være forskellige. Oprette rækker i din have og fastsætte økologisk vegetabilsk gødning. Brug handsker når du arbejder med organisk gødning, som det er ofte lavet af animalsk affald.

•Plant dine frø. Som de vokser, forsikre der er vand nok i de tørre måneder af sommeren. Fastsætte barkflis at bevare jordens fugtighed. Barkflis vil fælde fugt samledes i regntiden, (der er længere end den tørre sæson) og reducere mængden af manuel vanding nødvendigt. Ukrudt mindst en gang om ugen i løbet af regntiden, især hvis du oplever en varm vinter.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com