Sådan gør du vindue behandlinger for dobbelt Front døre

December 16

Sådan gør du vindue behandlinger for dobbelt Front døre

Dobbelt front døre giver boligen et indbydende og elegant udseende. De kommer i en bred vifte af stilarter, herunder massivt træ, vinduesglas ovenfor massivt træ og sprossede glas fra top til bund. Nogle massivt træ stilarter har slanke glasvinduer på enten side eller en dekorativ vinduet over døren nær loftet. Vindue behandlinger varierer af døren stil.

Glas og træ døre

Dobbelt front døre med lige så mellemstore glas vindue toppe og solid træ bunde give huser en indbydende land-stil udseende. Du kan dække vinduet øverst med konventionelle Cafe gardiner gevind på en dekorativ stang, der kan være manuelt åbnet og lukket eller bundet tilbage med vinger eller andre typer af bånd. Traditionelle gardiner på sporet stænger er typisk for omfangsrig til døre og aflede opmærksomheden fra deres overordnede udseende. Nuancer eller blinds, der koordinerer med vægge og gulve i døråbningen foyer giver optimal beskyttelse af personlige oplysninger på døren vinduer, men sikker paneler forhindre kigger udenfor eller at lade i lyset som ønsket.

Træ døre med Top glasvinduer

Døre med små vinduer øverst har generelt ingen vindue behandlinger, for at søge uden for nem og praktisk. For at tilføje en beskyttelsesindstillingen, installere en lille stang over de indvendige vinduer og hænge kort sengeforhæng, der næppe nå bunden af vinduerne.

Fuldt Paned glas dobbeltdøre

Også er almindeligvis omtales som franske døre, denne type af dobbelt-dørs setup typisk reserveret for en gårdhave indgange eller som værelse separator, selv om det gør en slående indtryk på forsiden af et hus. Hvis glasset strækker sig helt fra gulv til loft, gulv-længde gardiner hang på en enkelt stang ser godt på både interiør og eksteriør af dørene, og ligesom kort gardiner, kan være bundet tilbage for at lade i lyset. Gennemsigtig eller semi-uigennemsigtige blinds eller nuancer også supplere dobbelt front døre med vinduer i fuld længde.

Side Panel dobbelte glasdøre

Dobbelt front døre lavet af massivt træ ofte har lodrette glasvinduer på begge sider af døråbningen at bringe naturligt lys i indvendige gangen fører til døren. Da de er den eneste kilde til naturligt lys i området og vanskeligt at hænge gardiner, ren og skær eller semi-ren og skær paneler er god vindue behandlingsmuligheder.

Døre med Overhead glasvinduer

Vandret glasvinduer i væggen over de dobbelte hoveddør er attraktive og lad i minimale lys. De er konventionelt venstre afdækket for at give maksimal lysstyrke, men de kan være dækket af ren og skær eller letvægts dekorative materialer, der supplerer hjemmets interiørdesign. Du kan også hænge en valance over glasset.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com