Sådan gør haven håndværk

September 7

En have præsenterer muligheder for floral designs samt hjemmelavet kunsthåndværk. Hjemmelavet lanterner er forholdsvis let at gøre og belyse en haven om natten, giver en varm, finurlig føler. Udsmykning en have er sjovt og nemt. Det udvider også hjem til udendørs ved at give det personlige touch og stil. Dreje en havearbejde i en glødende sted til meditation, er afslapning eller et middagsselskab en perfekt måde at maksimere brugen af rummet.

Instruktioner

Haven lanterner

•Kontrollér et design eller mønster på en tom dåse ved hjælp af en blyant. For eksempel kan du gøre et hjerte eller bare linjer. Hæld vand i dåsen og fryse.

•Efter vandet er frosset, tage et søm og hammer til at perforere huller efter skitse af designet. Vær sikker på ikke at skære en hel afdeling. For eksempel, hvis at gøre et hjerte design, hammer i et hul hver andre centimeter eller så at gøre perforeringer ligner et hjerte.

Hammer i huller på modsatte sider af den øverste del af dåsen. Huller på toppen er valgfri for hængende formål.

•Sæt et lille stearinlys i dåsen og lys det. Når tændt om natten, lyser lys gennem huller, vise design. De lille tin lanterner kan hang omkring træerne eller foret på en vej til at tilføje en fortryllet og hjemlig element til din have.

Tips & advarsler

  • Størrelsen af lygten afhænger som kan vælges. Snørklede af design er også foranderlig afhængigt af neglen. For mere detaljerede designs, bruge en tynd søm; dristigere designs, bruge tykke negle.
  • Når du arbejder med tin dåser, hammer og søm, Sørg for at tage forholdsregler og bære handsker for at beskytte hænder. Altid være forsigtig, når du arbejder med åben ild og være opmærksom på placering til at forhindre brande.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com