Sådan gør haven Tags for vaser

May 11

Sådan gør haven Tags for vaser

Mens blomster og planter i haven kan være mærket med kortere pigge eller polakker, behøver vaser tall-stående tags til mærkning. Haven tags og plante markører er tilgængelig på mange hjem forbedring, hardware og haven forsyning butikker, men at finde en længe nok for en vase indsnævrer udvælgelse. Gøre din egen haven tags for vaser med lange træ køkken skeer til at oprette brugerdefinerede designs, der passer til dit hjem decor.

Instruktioner

•Sand en træske let med fint grus sandpapir. Dette vil fjerne naturlige burs eller ru pletter og forberede skeen for maling. Hvis skeen tidligere er blevet brugt til at lave mad med, vaske det grundigt med fedt-skæring opvaskesæbe inden slibning det.

•Lay avis over arbejdsområdet til at beskytte det, og lå på skeen oven på papiret. Spray den opadvendte side af skeen med maling og lad tørre. Flip skeen og spray male anden siden. Lad det tørre.

•Paint navnet på blomster i dit arrangement på skål del af skeen med en lille pensel og en farve akryl håndværk maling, der står i kontrast med spraymaling. Bruge andre farver eller den samme farve til at male små mønstre, billeder eller designs på håndtaget på skeen. Når tør, indsætte håndtaget af skeen i vase med din blomsterarter arrangement.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com