Sådan gør haven Tags

March 31

Når du plante elementer i din have, du ønsker at sikre, at du ved hvad voksende som det vokser. Den nemmeste måde at gøre dette er ved at sætte i haven tags hvor du har de planter, der vokser i. I stedet for at købe haven tags, er her nogle måder, som du nemt kan lave dine egne.

Instruktioner

Sådan gør haven Tags

•Brug Popsicle sticks eller tungen depressors. Bruge en fast, mørkt farvede markør til at skrive navnet på planten på sidst halvdel af Popsicle stick eller tunge depressor. Du kan også bruge en pen til at snitte navnet på planten i ene ende af Popsicle stick eller tunge depressor. Som du snitte i navnet, vil det også efterlade blæk, så du kan tydeligt navn. Carving navn med pennen vil hjælpe navn at bo, selv hvis blækket er falmet. Opklæbe den uskrevne del af Popsicle stick eller tunge depressor i jorden for at holde det på plads.

•Disposable, plastik redskaber fungerer godt som haven tags. Hvis du bruger gafler, skal du skrive på håndtaget på gaflen navnet på planten med permanent sort markør. Hvis du bruger et plastic kniv kan du skrive hvad anlægget er på håndtaget af kniven og holde anden halvdelen i jorden. Når du bruger plast skeer kan du afbryde det nederste stykke af skeen forlader kun de håndtag resterende. Skriv navnet på plante på håndtaget. Stick køkkenredskaber i jorden læse for at håndtaget stikker op i luften og du kan nemt den.

•Anvend en del af en sodavandsflaske som en haven tag. Skær toppen og bunden af sodavandsflaske, forlader kun den midterste-jo større stykke jo bedre. Tage den cirkulære stykke af sodavandsflaske og skære det lodret i halv. At tage en af disse stykker, skrive i permanent markør hvad anlægget er på toppen af den plast stykke. Lad markøren tørre, og derefter holde den plastik stykke i jorden hele vejen indtil navnet på anlægget er lige over jordoverfladen.

•Hvis du har rester stykker af et træ stakit, du kan bruge disse til haven tags. Holde sig et stykke af stakit i jorden lige ved de planter, som du ønsker at identificere. Ved hjælp af maling eller en permanent sort markør, skrive navnet på plante langs det flade stykke af hegnet. Gør dette for hver af dine planter, du ønsker at identificere.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com