Sådan gør stolen dækker for en geometrisk Parsons stol

September 26

Parsons stole har en høj lige eller let buede polstret ryg, en grundlæggende polstret sæde og udsat træben. Oftest bruges i spisestuer, anvendes Parsons stole undertiden som accent møbler i kontorer, stuer og soveværelser. Genoprette en eksisterende Parsons stol kan puste nyt liv i forældede eller slidt stof. For en moderne indtræk stof valg, vælge geometriske prints, der supplerer din eksisterende indretning.

Instruktioner

•Measure højde og bredde af bagsiden af stolen. Mål bredde og dybde af stolens sæde. Måle højden af stolen fra toppen af sædet hvor du vil placere nederdel til ende. Måle omkring stol lige under sædet for at bestemme nederdel størrelsen. Tilføj 1 tommer for hver måling til at gøre det muligt for 1/2-inch sømme.

•Klippe den geometriske møbelstof til målingerne bestemmes i trin 1 ved hjælp af stof saks. Markere bagsiden af stoffet med en stof pen til at angive hvert stykke. Du har brug for to stykker stof til bagsiden, ét stykke til toppen af stolen og et stykke stof til nederdelen.

•Sæt to stykker stof til bagsiden af stolen højre side sammen på dit arbejdsoverflade. Fastgør stykker af stof sammen ved hjælp af lige pins placeret 1/2 tommer i fra kanten af stoffet. Sy en 1/2-tommer søm med symaskine, forlader den side, der vil hvile langs sædet unsewn. Fjerne de lige ben.

•Klap, en af de lange kanter af nederdel stykker over 1/2 tommer. Sikkert det på plads med lige ben. Sy en 1/2-inch hem ved hjælp af en lige søm på symaskinen. Fjerne de lige ben.

•Sæt sæde stykke stof på plads med højre side ned. Slå nederdel stof, så højre side af stoffet vender stolen. Wrap nederdel stof rundt om stolen med hemmed kanten hængende ned. PIN unhemmed kanten til sæde stykke med lige ben, højre side sammen. Placer tapperne 1/2 tommer i fra kanten. Monter ikke del af den nederdel, der går rundt på bagsiden af stolen til sæde stof.

•Slip stolen tilbage brik fra trin 3 på bagsiden af stolen med vrangen ud og den højre side opad i. PIN stolen tilbage stof sæde stof ved hjælp af en 1/2-tommer søm. PIN nederdel stof på bagsiden af sædet for at stolen tilbage stof ved hjælp af en 1/2-tommer søm. Fastgør de løse ender af nederdel stof sammen. Skub forsigtigt alle stof ned fra stolen.

•SEW langs de lige ben at vedhæfte sæde, nederdel og stol sammen igen. Fjerne alle de lige ben. Drej stof højre side før glidende udfyldte dækslet på din stol.

Tips & advarsler

  • I højre side af stoffet er den side, du ønsker at se. Den forkerte side er den side, der vil røre stol når du er færdig.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com