Sådan Grade Paulownia Logs

June 29

Sådan Grade Paulownia Logs

Selv om der findes i øjeblikket ingen landsdækkende standarder til klassificering af logs skåret fra paulownia træer, bruger de sydøstlige og centrale stater bredt delte grade specifikationer for fastsættelse af markedsværdien. Kriterierne omfatte diameter, længde, ring tælle, antal klart ansigter, position af sagopalmer og den oprindelige logplaceringen på træet. AA paulownia træ, den fineste kvalitet, er forbeholdt de zitherlike koto, den nationale instrument for Japan. De laveste løntrin, E, er primært til køkkenredskaber, kasser og andre almindelige anvendelser. Fordi grønne paulownia er let udskåret, er det også bruges til model flyvemaskine konstruktion og møbler.

Instruktioner

•Measure diameter af din paulownia log. Den skalering diameter måles på den lille ende af log, inde i barken. For at tjene den højeste kvalitet af AA, er en diameter på 16 inches påkrævet. En log skal være 10 inches for klasse B, og 6-tommer diameter logs få den laveste løntrin af E.

•Kontrollér længden af din log. Det skal være 6½ fod i længden at modtage en klasse af AA, A eller B. 5-fods logs, typisk den mindste gradable længde, få karakterer på C, D eller E.

•Count ringe per kvadrattomme. AA logfiler skal have 8 konsekvent ringe per kvadrattomme. Logfiler med færre end 4 ringe pr. kvadrattomme er grade E.

•Indstil om din log er en butt eller en øvre. Butt stykker er logs skåret fra de vigtigste stammen eller stammen af træet, afsnittet tættest på jorden. Overdel er logs skåret fra dele af træet over de vigtigste stilk og grene. Kun butt logs modtage kvaliteter af AA og A; alle overdel modtager de lavere kvaliteter.

•Note hvor sagopalmer ligger i paulownia log. Logfiler med centreret sagopalmer modtager de overlegne kvaliteter af AA og A, mens udefineret sagopalmer betyder en lavere lønklasse.

•Se ud for lilla pletter på paulownia logs, som disse devaluere træ. Skæring i slutningen af foråret og sommeren kan forårsage tan farvning, hvilket også mindsker sin værdi. Hvidlig-farvet logfiler er at foretrække.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com