Sådan Grade sandpapir

April 30

Sådan Grade sandpapir

Overtrukket slibemidler sandpapir er opdelt i forskellige kvaliteter. Sammenslutningen af europæiske producenter af slibemidler og overtrukket slibemidler fabrikanten Institute definerer kvaliteter af kornstørrelse. Korn af sandpapir er målt i mikron; en micron er 1/1.000.000 af en meter. Sandpapir kvaliteter er kategoriseret som meget grove, grove, medium, fint, meget fint, ekstra fin eller super fint. Det klassificeringssystem hjælper forbrugere beslutter, hvad de har brug for individuelle projekter. Grove sandpapir er for uslebne slibning, og de fine kvaliteter er efterbehandling projekter.

Instruktioner

•Brug meget-grove-grade sandpapir til at fjerne tyk rust oprustning og flere lag af maling og sand grove træ. Gennemsnitlig partikelstørrelse er 1,842 til 1,324 mikron. Brug denne klasse til at fratage en overflade hurtigt og efterlader en ru overflade.

•Tag lys rust ved hjælp af grov-grade sandpapir. Denne klasse af sandpapir fungerer godt for at fjerne en enkelt frakke af maling eller slibning ru træ. Den gennemsnitlige partikelstørrelse er 638 til 336 mikron. Ved hjælp af denne lønklasse blade en overflade glattere end ved hjælp af meget grove sandpapir, men overfladen vil stadig være rå.

•Finish en overflade ved hjælp af medium-grade sandpapir. Efter du sand tømmer med denne sandpapir, kan du male den. Den gennemsnitlige partikelstørrelse er 268 til 141 mikron. Denne klasse af sandpapir efterlader en overflade glat.

•Opret en let poleret færdige overflade med bøde-grade sandpapir. Den gennemsnitlige partikelstørrelse er mellem 125 og 82 mikron. Sand med denne klasse af sandpapir før lakering eller maling træ.

•Opret en poleret færdige overflade på metaller med meget fine kvalitet sandpapir. Den gennemsnitlige partikelstørrelse er 44,0 til 58,5 mikron. Bruge denne klasse for at slibe mellem malede lag når du anvender flere lag af maling. Dette hjælper maling lag bond.

•Tag mangler fra håndlavede smykker eller ufærdige porcelæn projekter med ekstra fint sandpapir. Den gennemsnitlige partikelstørrelse er 36,0 til 25,8 mikron. Du kan også bruge denne sandpapir grade til sand woodgrain rejst af pletten.

•Brug ultra-fine-grade sandpapir til at oprette en meget poleret færdige overflade på en bil maling finish eller sand polymer ler projekter. Den gennemsnitlige partikelstørrelse er 19,7 til 6,5 mikrometer. Denne klasse af sandpapir er den bedste til rådighed; Brug det til at oprette en glas-lignende overflade.

Tips & advarsler

  • Når slibning metaller, bruge en cirkulær bevægelse; Når slibning træ, brug en back-og-tilbage bevægelse i retning af kornet.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com