Sådan Grunge en mur

July 17

Sådan Grunge en mur

Grunge henviser til en stil af tidlige 1990s post punk musik populariseret af bands som Nirvana, Pearl Jam og Blind Melon. Mode forbundet med denne genre eksemplificeret ødelæggelse og forfald. Selvom grunge musik og mode kunne deprimerende til tider, fejrede den højtelskede genre de holdt udenfor og velkommen individualitet. Hvis du går glip af grunge-æraen, kan du bruge specielle maleri forsyninger og vintage plakater til at dekorere en væg i stil med begyndelsen af 90 ' erne koncertsteder.

Instruktioner

•Bang et par små buler i væggen i nærheden af stærkt trafikerede områder, ved hjælp af en hammer og kæde.

•Coat på væggen med en uensartet anvendelse af drywall fælles sammensatte. Give stof til tørre i fire til seks timer.

•Coat på væggen med en lys farvet maling og lad det tørre. Påfør vaseline og forvitret knitrer maling over den lyse maling i tilfældig steder. Vaselin vil forhindre mørkere top coat maling fra stikning, at skabe illusionen af mangler maling pletter. Knitrer malingen vil skabe tekstur af afskalning maling.

•Paint over den lyse maling med mørke maling. Gøre det muligt malingen til at tørre og anvende forvitret knitrer maling over tilfældige områder af den mørke maling. Hvis det ønskes, tilføje så mange yderligere lag af maling, som du ønsker, ved hjælp af knitrer maling og vaseline til at skabe nødlidende effekter.

•Kontrollér hvede-paste lim til at overholde plakater på væggen i den traditionelle punk stil. At gøre hvede pasta, mix 1 kop mel med 1 kop vand og rør indtil glat. Bring blandingen i kog over medium høj varme, omrøring hele tiden indtil det tykner. Tilsættes mere vand, hvis nødvendigt, indtil blandingen opnår ensartethed i lim og tag det fra varmen.

•Paint hvede pasta på bagsiden af dine plakater og holde dem på den malede væg. Lad hvede pasta tørre natten over, og bruge barberblade til nød kanterne af plakaterne.

•Draw graffiti på væggen, med permanente markører og spraymaling.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com