Sådan Guide for Valspar signatur farver

February 19

Sådan Guide for Valspar signatur farver

Signatur farver er Valspar's top-of-the-line interiør maling. Det er 100 procent akryl latex. Signatur farver maling er en maling og primer i én og bør dække de fleste tidligere maling farver med bare en frakke. Malingen er tilgængelige i mat, æggeskal, satin og halvblank finish. Din lokale hjem forbedring butik eller maling leverandør kan blande maling farve til din anmodning, eller svarer til en af Valspars hundredvis af farver. De vil også ryste maling for at sikre, at det er godt blandet.

Instruktioner

•Rens og forberede væggene ordentligt. Rengør med en mild opløsning af mindre end 10 procent vaskemiddel til vand, og tørres af med en våd klud. Udfylde eventuelle huller ved hjælp af spackling sammensatte.

•Beskyt nogen trim og kanter i gulvet og loftet med malertape. Lå plastfolie på gulvet for at forhindre drypper.

•Åbn malingen kan ved hjælp af en skruetrækker eller andet værktøj. Dyp en vinklet børste i malingen, og brug jævn, vandrette striber til at male et område flere inches bred ned fra loftet og op fra gulvet. Gentag omkring alle trim.

•Pour ca 1/4 af gallon af maling i en rulle bakke. Dyp rullen i malingen, så Rul det op og ned tekstureret hældningen af pan til konsekvent pels med maling. Roll maling på væg, flytte rullen på en 45-graders vinkel på gulvet, i en "v" mønster. Overlap dette mønster, indtil hele muren er malet. Maling vil være tør at røre i under en time.

•Wait 2-4 timer før du anvender en anden frakke, hvis nødvendigt. Fjerne malertape og plastfolie, når alle overflader er tørre.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com