Sådan Gut Formica bordplader

January 11

Formica bordplader er forholdsvis almindelige, og de opdateres ofte et dyrere materiale såsom sten eller fliser. Hvis du overvejer at starte en gør det selv-projekt for at forbedre din counter overflade, er der ingen grund til at rive ud hele disken. Du kan spare dig tid og penge ved at bygge en ny counter på toppen af den gamle underkonstruktion. Før du kan gøre det, skal du gut den eksisterende Formica bordplade.

Instruktioner

•Don sikkerhed briller og arbejdshandsker, og sørg for du er iført lange bukser og en lang ærmet skjorte. Anvende varme til overfladen af Formica med en varmepistol. Du ønsker at få det til omkring 300 grader F, så brug en varmepistol med en temperaturmåler vil hjælpe du afgøre dette. Holde varmepistol flere inches væk, så det ikke brænder overfladen. Formica er knyttet til Underskabet med klæbemiddel. Varme det op vil løsne limen bond. Hvis du ikke ønsker at bruge en varmepistol, kan du anvende en lak fortynder, men aldrig bruge begge eller skifte fra tyndere til en varmepistol.

•Pry op i slutningen af Formica med en spartel. Placer den flade kanten af kniv under kanten af Formica og tryk lige med kniven for at få det startet.

•Træk Formica op og væk fra counter med dine hænder, når du har det løs på udgangen. Hvis du bruger en varmepistol, anvende varme alle så ofte for at løsne mere lim som du trækker det. Hvis du ikke bruger varme, anvende en brandfarlig-grade lak tyndere med en maling børste under Formica ved siden af det sted, hvor bordpladen er stadig forbundet til underkonstruktionen. Du kan også bruge en sprayflaske til at anvende tyndere på Formica, hvis du foretrækker.

•Scrape under Formica med en spartel til at løsne det fra hvor det stadig er knyttet til træ underkonstruktionen. Anvende flere tyndere efter behov for at støtte i arbejdet. Når du begynder at flytte ned tælleren, kan det være nemmere at bruge tynde, flade kanten af noget som en murske eller endda en længere kniv.

•Sæt tynde træ strimler under Formica, når du har arbejdet din vej ned counter og ikke længere ønsker at holde slutningen af Formica. Lå Formica ned på underkonstruktionen over de træ strimler. Dette vil holde det fra eventuelt genmonteres at underkonstruktionen.

Tips & advarsler

  • Anvende tyndere med en børste kan hjælpe dig med at undgå at få spray tåge i øjnene eller på din hud.
  • Trække op på Formica langsomt og uden alt for meget magt eller det vil bryde. Brudt Formica er ekstremt skarpe og kunne skære.
  • Slukke pilot lys til alle gasapparater hvis du bruger tyndere. Åbne vinduer og døre til at ventilere området. Tyndere er meget brandfarlige og er ikke noget, du ønsker at inhalere. Hvis du ikke ventilere rummet godt, bære en ventilation maske.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com