Sådan Hækl en ananas lampeskærm

August 10

Sådan Hækl en ananas lampeskærm

Ved hjælp af ananas motiver på en hæklet lampeskærm dække remakes og gamle lampe og tilføjer en vintage touch til dit hjem decor. Ikke alene er ananas motiver et klassisk design, der har været populær siden den victorianske periode, de også symboliserer indbydende og venskab. Dette mønster er baseret på en doily mønster, forlader Center og kører et bånd gennem en øsken runde til at binde rundt om toppen af din lampeskærm.

Instruktioner

•Chain 11, dobbelt hæklet i femte kæde fra krog, dobbelt hæklet i næste to kæder, kæde, to, springe næste to kæder, dobbelt hæklet i sidste tre kæder. Kæden tre, turn arbejde, dobbelt hæklet i søm under to gange, kæde to, dobbelt hæklet i stitch nedenstående tre gange Gentag instruktioner mellem stjerner indtil stykke er længe nok til at passe omkring toppen af din lampeskærm.

•Brug din ananas mellemlægsserviet mønster, lokalisere, hvor motivet er ananas begynder. Dette er normalt først runde ved hjælp af en shell-stitch.

•Crochet langs siden af bandet, følge vejledningen for den runde dug. Deltag runde. Fortsætte med at arbejde i lampeskærm efter mellemlægsserviet mønster.

•Thread bånd gennem snøreringe øverst på dækslet lampe skygge.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com