Sådan Hækl hylde kantning

March 17

Designmuligheder for Hæklet hylde kantning synes grænseløs. Uanset hvad du kan forestille dig kan sandsynligvis Hæklet til kantning. Dinglende kirsebær udgør dette mønster. Hvis du har en rød eller en kirsebær tema i dit køkken, vil det passe pænt med din indretning. Mønsteret er bare et kort segment af design. Du kan hækle flere kæder i starten for at måle længden af dine hylder.

Instruktioner

•Crochet kirsebær med rødt garn. Kæden tre Sting og slutte med en slip søm i den første kæde til at danne en ring. Kæde tre Sting og tæller det som en dobbelt hæklet. Hæklet 10 dobbelt crochets ind i ringen og slutter det sidste dobbelt hæklet til toppen af begyndelsen kæde 3 med en følgesedlen Sting. Fastgør ved at klippe Garnet og vævning i halen. Hæklet men mange kirsebær skal du. Hvert sæt af blade vil have to kirsebær dinglende fra det.

•Crochet stængler ved at knytte den lysegrønne garn til en søm på en cherry. Kæde 10 og følgesedlen sting i den anden kæde fra krogen og i hver kæde fører tilbage til kirsebær. Fastgør off Garnet som du i trin et.

•Crochet blad kæde med lysegrønne garn. Kæde 16 sømme og drej. Følgesedlen sting i den anden kæde fra krogen. Hæklet en enkelt Hæklet i den næste kæde. Hæklet en halv dobbelt hæklet i den næste kæde. Hæklet én enkelt Hæklet i den næste kæde. Følgesedlen sting i den næste kæde. Gentag trin mellem stjerner i slutningen af rækken. Ikke spænde ud. Det næste skridt vil fortsætte fra hvor du er nu.

•Chain, en. Hæklet en enkelt Hæklet i den næste kæde. Hæklet en halv dobbelt hæklet i den næste kæde. Hæklet to dobbelt crochets i hver af de næste to dobbelt crochets. Hæklet en halv dobbelt hæklet i den næste kæde. Hæklet én enkelt Hæklet i den næste kæde. Fjern krogen fra Løkken, men trække sløjfen op lidt i første omgang så du ikke mister det. Sæt krogen i enderne af to kirsebær stængler, afhente loop, du faldt og slip sy gennem alle løkkerne. Gentag mellem stjerner til slutningen. Fastgør ud som du gjorde i trin et og to. Trin et til og gennem fire fuldender et sæt kirsebær og blade.

•Kontrollér, en stribe af kant i den mørke grønne garn at vedhæfte kirsebær til. Kæde antallet af kæder du har brug for din hylde måling. Tur og enkelt Hæklet i den første kæde fra krogen. Fortsat enkelt Hæklet i slutningen af rækken. Drej og dobbelt hæklet i tredje single hækling fra krogen. Fortsat dobbelt hæklet i slutningen af rækken. Gentag mellem stjernerne skiftevis enkelt Hæklet én række og dobbelt hæklet den næste række. Hæklet indtil kant stribe er den bredde, som du har brug for. Fastgør ud som i trin et, når du er færdig. Tillægge kantning med en pisk søm stribe kirsebær.

Tips & advarsler

  • I stedet for de hæklede kirsebær, kan du vedhæfte røde perler til stilken. Hvis du vedhæfter velcro på bagsiden af kantning og hylderne, kan du Hæklet forskellige stilarter af kantning og skifte dem, når du bliver træt af en. Denne kant ville også pænt på en reol i et klasseværelse og en reol i et land eller sommerhus stil home decor.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com