Sådan hæl i planter for vinteren

July 5

Hvis ikke du er klar til at plante, er det nemt at butikken potteplanter og nøgne rod træer, buske og stauder af krængning dem ind i en grøft til vinter-over. Udtrykket "med hæl i" stammer fra den angelsaksiske ordet "helan" og er beslægtet med ordet "helvede," begge betyder "at dække op." Om vinteren kan være "helvede" til nogle, men dine planter vil hvile forsigtigt. Snart vil dine unger blomstre i foråret luft.

Instruktioner

Sådan hæl i planter for vinteren

•Vælg et område ud af direkte sollys og kraftig vind. Gøre det bekvemt at den endelige plantning område, hvis det er muligt.

•Forbered en v-formet rende længe nok til at lægge planter side om side, forlader 6 inches mellem dem. Grave dybt og løsne jorden ned til et niveau omkring 4 inches under jord-dækket rodklumpen af de største anlæg. Fordi planterne er helt inaktiv eller "hvile" til vinter, er jordbundens sammensætning ikke vigtigt, så længe det er løsnet grundigt.

•Pat jord ned på den ene side af renden til en 45-graders vinkel. Tag planten ud af beholderen ved at lægge det og tryk fast på siderne og bunden med hænderne. Holde snavs omkring rødderne intakt. Hvis det er stædig, bruge en kniv og skrabe langs indvendigt kant indtil det popper gratis. Hæl i anlægget ved at lægge det ned, rodklump og alle i grøft i en vinkel. Holde stilken over jorden på samme niveau i beholderen.

•Dæk rodklump ved at udfylde grøft med jord eller savsmuld til at holde det fra indefrysning eller udtørring. Tamp jorden med en skovl til at undgå luftlommer.

•Kapacitet skyttegrav godt. Tilføje jord, hvis det synker. Du behøver ikke at baby sidde det, men hold øje på området for at sikre det holder fugtig, men ikke klæg. Planter med root bolde vil bo hele vinteren på denne måde. Nøgne rod buske og træer vil vare op til otte uger. I det tidlige forår, Fjern forsigtigt og plante dem på deres permanente placering før vækstdvale pauser.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com