Sådan hænger lysekroner DIY

November 24

En ny lysekrone kan tilføje stil til ethvert rum, især en med et hvælvet loft. De fleste af dagens nye boliger er bygget med den nødvendige støtte seler og elektriske ledninger i loftet i områder som spisestue og foyeren, så du kun behøver at foretage tilslutninger og hænge en lysekrone. Kontakt en elektriker til at installere ledninger, hvis dit hjem ikke kommer formonterede med denne ledninger.

Instruktioner

•Drej off effektafbryderen, der styrer beføjelse til at den lys armatur. Placer en stige under det sted, hvor du vil installere Lysekronen.

•Climb stigen og fjern de skruer, der holder låget på gamle lys Armaturet er elektrisk box, hvis det er relevant. Frakoble ledningerne, der forbinder lys til hjemmets elektriske system. Have en assistent, stå ved siden af stigen til at holde lys som du fjerner det fra sin støtte beslag. Fjerne støtte beslag fra loftet bjælker, hvis du installerer en anden stil af lysekrone.

•Følg instruktionerne i ejer 's manuelle installere støtte bandage til din nye lysekrone. Generelt, vil støtte tandbøjle knyttes til loftet bjælker af L-formede beslag eller en sekskantet fan tandbøjle.

•Thread hjemmets elektriske ledninger gennem hullet i den lysekrone elektrisk box. Bruge wire-stik forsynet med hardware installationspakken til at vedhæfte ledningerne til lysekrones elektriske ledninger. Stramme skruer eller klip på stikkene. Bolt boksen elektriske på støtte tandbøjle overensstemmelse med installationsvejledningen.

Hæng lysekrone med støtte krog på din ønskede højde. Afhængigt af den højde, du vælger og længden af den lysekrone kæde, kan der være overskydende links, der skal fjernes. Brug tænger til at bøje et hyperlink af kæden på det punkt, hvor du ønsker at forkorte det. Slip den overskydende links fra kæden og bøje ende link for at lukke den.

•Tilslut ledninger fra det elektriske felt til ledninger på lysekrone armaturet. Wrap kobber jordledningen omkring jorden skrue inde i det elektriske felt. Skub dækslet over kæden, indtil den når loftet. Stram skruerne for at holde det på plads.

•Sæt den passende lys pærer og vedhæfte de lys nuancer ifølge producentens anvisninger.

•Drej på afbryderknappen skifte og teste Lysekronen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com