Sådan hængsel hofterne til Yoga

January 28

Sådan hængsel hofterne til Yoga

Til en person, der aldrig har ligner praktiseret yoga, ser en yogi arrangere sig selv i en yogastilling en ligetil rejse fra punkt A til punkt B. Hvad du ikke kan se er de konstante justeringer yogi udfører samtidig bevæger sig ind og bevare denne pose. Hvis du ønsker at praktisere yoga på en sådan måde, at det beskytter din krops infrastruktur i en pose, nødt du til at forpligte sig til at foretage disse justeringer. Lære at hængsel dine hofter for yoga bør være en af dine topprioriteter, da det er et krav for alle stående og siddende forward-bøjning udgør og vil beskytte din ryg mod stamme.

Instruktioner

•Strømforbrug i standby på en Yogamatte med dine fødder hip-bredde fra hinanden. Rette dine arbejdsstillinger ved at løfte din quadriceps muskler, Lystfiskeri dit haleben ned, kontraherende din balde og mavemuskler og løfte dine overkrop op. Hold hænderne foran dig med håndfladerne vender opad. Placer kanten af dine hænder i de folder, der adskiller hver låret fra din underlivet. Det er fra disse folder på hvert ben, når du hører instruktioner "hængsel fra dine hofter,", hvor du vil begynde din forward bend.

•Hold dine hænder i folder og blødgøre dine knæ. Start bøjning frem med en flad ryg mens du flytter dine hofter lidt bagud. At have en flad tilbage som du hængsel frem fra dine hofter vil beskytte din ryg mod overdreven udvidelse. Kør hænderne ned dine ben som du bøje frem, holde din hals i overensstemmelse med din rygsøjle og stoppe, inden ryggen begynder at runde. Rejse tilbage til en stående stilling med en flad ryg. Praktisere denne manøvre flere gange.

•Sæt dem afslappet på en Yogamatte med dine fødder strakt ud foran dig til at lære at hængsel fra hofterne fra en siddende stilling. Folder vises naturligvis i en siddende stilling så der er ingen grund til at definere dem med kanterne af dine hænder. Tryk ned på din øverste ben med i håndfladerne for at afgøre din lårben på plads. Nå bag du flytte kødet af dine balder fra din sidder bones. Udfør din siddende forward bend med en flad ryg og sørge for din hals er i overensstemmelse med din rygsøjle.

Tips & advarsler

  • Kontrollere din sundhedspleje udbyder, før du begynder et træningsprogram for første gang eller hvis du har været væk fra fitness-programmer i et stykke tid, eller hvis du har kroniske problemer såsom rygsmerter. Og som med enhver yoga øvelse, stop hvis du føler nogen smerte og lethed tilbage til en mere komfortabel stilling.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com