Sådan hængsel Mount kunst

March 17

Korrekt montering af et kunstværk kan tilføje skønhed til display og bevare det i mange år. Det er vigtigt at bruge arkivalier, herunder syrefri og "buffered" måtten bord, restpladen og fædreland klæbemiddel. Ifølge Redimat i Santa Rosa, Californien bruge fagfolk gummieret klæbebånd eller papir, der aktiveres ved fugtning. Sådan papir er vand-Vendbar, hvilket betyder at det kan blive fjernet fra illustrationer på et senere tidspunkt ved hjælp af kun vand, minimere mulige skader. Derudover er denne selvklæbende papir designet til at være svagere end illustrationen, så i tilfælde af stress, hængslet tårer i stedet for illustrationen. Her er de nemme trin til at konstruere T-hængsel mounts.

Instruktioner

•Arrange alle materialer på en ren bordplade med masser af plads til at lægge alt flad.

•Sæt den måtten bord over restpladen derefter flip den måtten bord op, således at det liggende ansigt med sin øverste kant på den øverste kant af restpladen. Bruge en stribe af linned tape til at tilslutte to sammen, at skabe et hængsel. Båndet skal spænder over hele bredden af måtten bord.

•Luk det måtten bord tilbage over restpladen. Placere illustrationen i vinduet måtten bord som du ønsker at vise.

•Åbn mat bord igen og markere øverste hjørner af billeder let på restpladen med blyanten.

•Klik illustrationen opad så det er ansigt ned med sin øverste kant lidt over blyant markerer.

•Soak to selvklæbende strips i vand og tillade dem at blive klistret. Brug af pincet, anvende en stribe vinkelret på den øverste kant af illustrationen omkring en tredjedel af vejen fra den ene side. En fjerdedel af strimlen bør udhæng og overholde restpladen; resten skal overholde bagsiden af illustrationen. Anvende en anden stribe på samme måde omkring en tredjedel af vejen fra anden siden af illustrationen. Pas på, at banerne ikke er så våd at dryppe på illustrationen eller andre materialer.

•Soak to mere selvklæbende strimler indtil klæbrig. Anvende en vinkelret til hver af de lodrette strimler du allerede anvendt. Placer denne tværs stribe på tværs af den nederste ende af den tidligere bånd, som holder fast ved restpladen. Strip du tilføje bør ligge flugter med kanten af illustrationen, men bør ikke røre ved den. Hver enkelt hængsel danner en inverteret T-form.

•Klik illustrationer, ved hjælp af din nye hængsler, tilbage over så det er ansigt op på restpladen. Luk den hængslede måtten bord over illustrationer for at sikre holdning er korrekte. Hængsler på illustrationen skal ikke ses i vinduet mat. Hvis den skal flyttes, kan du gøre det inden for kort tid før selvklæbende papir tørrer.

•Reopen de mat bord og flip illustrationen tilbage så stadig-vådt hængsler er flade. Lade dem tørre, derefter flip illustrationen tilbage over, lukker den hængslede måtten bord, og du er færdig. Hele illustrationer og måtten bord konfiguration er nu klar til at blive udformet.

Tips & advarsler

  • Bruge arkivalier til at bevare illustrationen på ubestemt tid. Syrefri, lignin-fri, buffer og pH-balanceret materialer fremme de fleste levetiden.
  • Hvis illustrationen skal være hængslet på tværs af den længere side, brug mere end to T-hængsler. Hvis illustrationen er usædvanligt store eller tunge, bruge gummieret, vand-aktiveret linned tape i stedet for papir.
  • For mere casual illustrationer viser viser såsom midlertidige udstillinger eller uformelle hjem, brug trykfølsomme Vendbar tape som den, der bruges til at deltage i måtten bord til restpladen.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com