Sådan hæves alkalinitet i et varmt karbad ikke bruger kemikalier

February 2

Hot bøtter er en stor indslag omkring hjem for afslappende, men flere og flere personer er ved at blive uafviklede af mængden af kemikalier kræves for at opretholde vandet. Alkalinitet er et af problemer med områderne for spabad ejere, der ofte kræver kemiske tilsætningsstoffer skal holdes i skak. Der er dog nogle nemme måder at hæve spabad vand alkalinitet uden kemikalier.

Instruktioner

•Test dit spabad vand regelmæssigt. Mange problemer med vand kvaliteten kan nemt bødet uden kemikalier, hvis de har været fanget tidligt. Fange lav alkalinitet, efter at vandet har trended sure kan undertiden tvinge kemiske tilsætningsstoffer at få vandet tilbage i sikre områder. Tjek det ugentligt for at holde styr på eventuelle problemer.

•Act hurtigt når tests afsløre utilstrækkelige niveauer af alkalinitet ved at tilføje bagepulver. En 1/3 kop vil hæve alkalinitet ganske lidt, så tilsæt gradvist. Flere timer efter tilsætning af bagepulver testen igen om alkalinitet er i linjen.

•Overvåge tæt sammen i flere dage efter nogen tilsætningsstoffer for at sikre balancen i vandet har ikke blevet udlignet. Undertiden mindre tilføjelser kan medføre drastiske udsving i vandstanden; Dette er et klart tegn på at dit spabad vand har andre problemer og kan være nødvendigt at blive drænet og genopfyldes fra en stabil vandkilde.

•Undersøg udefra kommende faktorer, der kan nedbryder alkalinitet niveauer. En almindelig årsag er regnvand, der har tendens til at være sure. Ved hjælp af en spa dække for at holde regn vand ud af din varmt karbad vil hjælpe en hel del når de forsøger at holde alkalinitet niveauer op. Selvfølgelig, hvis du nogensinde over rette lidt kan du altid forlade dækslet under en regn til at sænke alkalinitet niveauer.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com