Sådan hæves aubergine

November 3

Auberginer er en aflang-formet lilla frugt, der kræver et gennemsnit på 60 dage til at modnes i frugt. De er nemme at dyrke i varme klimaer og lækre kogt alene eller uden andre ingredienser. Der er mange typer af aubergine, med forskellige frugt typer og modning perioder. Populære sorter omfatter klassiske, Dusky, Epic, sort Bell, sort magi, Burpee Hybrid, Ghostbuster, Ichiban, Slim Jim og små fingre. Klassiske er en høj kvalitet frugt, mens han sort Bell er en yderst produktiv række.

Instruktioner

•Start frø i transplant celler til at spire. Planter skal transplanteres udenfor, når jorden har varmet og efter enhver risiko for frost er forsvundet. Aubergine frø er meget modtagelige for koldt og bør ikke plantes, når jorden er koldt.

•Plant frø uden for i befrugtede jord. Planter bør være fordelt 18-24 inches fra hinanden og i rækker, der er 36 inches fra hinanden. Gøde jorden med opstart gødning og vand, når stiklinger udplantes. De skal plantes i en solrig, varm placering.

•Fertilize med kvælstofgødning når planterne er halvdelen vokset, og derefter igen efter den første høst af frugter. Vedligeholde fugtighed i jorden for at fremme vækst. Frugten skal høstes i den varmeste del af sommeren.

•Harvest planter Når huden er fast og blank, og planter er mellem 6 og 8 inches. Frugten er klar, når du skubber din tommelfinger ind i det forsigtigt og det springer tilbage. Brug en kniv eller Sakse til at adskille frugt i stedet for brækker stilken. Auberginer meget lettere få blå mærker, så vær omhyggelig med ikke at tabe frugt eller presse den alt for hårdt. Når planterne er blevet kedeligt og brun det er for sent at høste og de skal kasseres.

•Eggplants kan sauteed, bagt, grillet eller stegt. Aubergine er meget svampet og absorberer en masse olie når kogt, så nogle kokke tryk ud i vand og luft lommer før tilberedning. Den bedste måde at bevare aubergine frysning, som det ikke kan være dåse eller konserveret.

Tips & advarsler

  • Loppe biller kan være et problem for æg planter. Anvende pesticider for at dræbe biller og bevare integriteten af frugten.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com