Sådan hæves græs træ frø

January 19

Sådan hæves græs træ frø

Med slående sorte kufferter, der kan opnå en diameter op til toppet fem fødder med tyk, tre-fod høje sprays af græs-lignende blade, græs træer gør dramatiske haven accenter. Selv om alle arter er langsom avlere, trives de selv når de dyrkes i beholdere. Græs træer kan leve op til 600 år.Græs træer er hjemmehørende kun til Australien, og alle sorter er i øjeblikket klassificeret som "beskyttet," gør det ulovligt at grave op en af disse vilde planter. Dog kan disse smukke subtropiske træer hæves let fra frø, der er billige og let tilgængelige fra detailhandlere. Planter dyrket fra frø bliver modne i omkring syv år.

Instruktioner

•Kontrollér, en halv-og halvt blanding af vasket sand og Perlite for spiring dit græs træ frø. Fyld en 2-tommer gryde med spirende blandingen til omkring 1/2 tommer under kanten af gryden.

•Sæt et græs træ frø i midten af puljen på toppen af den spirende blanding og dække det med en 1/8-tommer lag af blandingen.

•Mix vandopløselige fungicid for frø med destilleret vand, og blød overflade af den spirende blanding med det. Dette vil holde sætteplante bliver angrebet af svamp, hvilket resulterer i "dæmpning off." Bruge destilleret vand, fordi græs træ frø og stiklinger er meget intolerante over for noget, men den bedste kvalitet.

•Indstil plantet puljen i et varmt, solrigt sted. Hvis vejret er varmt, kan det være placeret udendørs. Hvis ikke, skal du vælge en varm vindueskarmen, der modtager sollys det meste af dagen.

•Kapacitet spirede græs træet frø kun nok til at holde det jævnt fugtig, men ikke våd. Overwatering dit udvikle anlæg vil dræbe den. Afhængigt af arten af dit græs træ, vil det tage fra 2 1/2 til 7 uger for at spire.

•Overførsel spirede græs træ udplantningsplanter til en 4-tommer gryde fyldt med økologisk pottemuld op til omkring 1/2 tommer fra toppen af fælgen. Spirede græs træ frøplanter skal flyttes til jord til at modtage den ernæring, de har brug for at vokse.

•Moisten jord med destilleret vand. Fortsætte med at holde jorden fugtig, men ikke våd. Feed sætteplante med blodmel gødning eller benmel gødning, ifølge pakken instruktioner. Give unge subtropiske græs træ plante med så meget fuld, lyse sol som muligt, og hold det varmt.

•Dissolve 1/2 kop brun sukker i en halv gallon destilleret vand, og fodre det til græs træ sætteplante en gang om måneden i to år. Denne løsning stimulerer væksten af Micorrhiza, lille mikrober, der i sidste ende udvikler omkring plantens rodsystem, naturligvis. Disse tjener til at beskytte træet græs mod sygdomme og andre mikroorganismer, der kan dræbe den. Transplantation sætteplante i større Potter som det vokser.

•Plant din græs træ udenfor i en veldrænet, solrige beliggenhed når det har nået to år, hvis du ønsker. Det vil ikke kunne tåle de ukontrollerede forhold af bliver plantet udendørs inden da. Derefter vil ingen yderligere vanding fra dig være påkrævet. Anlægget vil trives i et varmt klima og kan tåle selv de mest alvorlige tørke.

Tips & advarsler

  • Græs træ frø forblive levedygtigt for omkring to år efter høsten hvis opbevares i en brun papirpose ved stuetemperatur. Tørrede frø kan gemmes i vandtætte containere i køleskabet i mange år, men fryse ikke dem.
  • Det er ulovligt at fjerne en græs træ fra dens oprindelige australske habitat.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com