Sådan hæves jordbær

November 16

Sådan hæves jordbær

Jordbær er søde, saftige bid-size frugter, der smager endnu mere lækker, når du henter dem gratis fra din egen tilbage haven. Jordbær tager kun en lille mængde plads til at vokse og er ofte de første afgrøder klar til at vælge i foråret. Jordbær er tilgængelige i foråret-bærende eller dag-neutral eller nogensinde-bærende sorter, der producerer en vigtigste afgrøde i foråret og en anden i sent falder.

Instruktioner

•ENRICH din jord med organisk kompost. Sørg for det er fri for ukrudt. dyrke jorden med en skovl eller rorpind et par gange før plantning. Sørg for at alle ukrudt er væk. Hvis du ikke har meget plads, du kan gøre en pyramide med landskab blokke eller behandlet træ. Din strawberry patch bør være et sted, der modtager mindst 6 timers sol om dagen.

•Dig huller 18 inches fra hinanden i rækker 30 inches fra hinanden for hver af de nøgne rod jordbær planter. De er normalt sælges i bundter og hvidligt, fast rødder toppet af kroner hvor planten udvikler. Sætte planten i lavvandede hul lufte rødderne. Sørg for at kronen på værket ikke er omfattet af snavs. Dække rødderne og tamp ned i jorden. Vand godt, mætte jorden første gang. Vand dagligt i de første par uger.

•Sæt ned en 3 - til 4-tommer lag af ren halm som barkflis. Dette holder bær ren og væk fra jorden som de udvikler. Planterne bør begynde at sætte ud løbere, som udvikler sig til nye planter, i omkring en måned, til sidst fylde mellem rækkerne.

•Fertilize let med en afbalanceret gødning. Holde vanding hver par dage. Hold øje med insekter, de kan bære sygdomme og skader planter ved at spise bladene. Hvis du bemærker insekter kan du spray eller pulver med insektgift.

•Tag blomsten knopper det første år for forår-bærende planter. Fjerne foråret knopper af nogensinde-bærende forsynet med planter. Falde afgrøde kan få lov til at udvikle. Holde senge weed gratis.

•Every tre til fire år du skal renovere planterne. Det betyder beskæring dem tæt med en græsplæne mover og udtynding planter til ikke mere end 6 inches fra hinanden. Befrugte godt og vand med 1 tommer vand pr. uge.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com