Sådan hæves Rødkløver til grøngødning

September 14

Ved hjælp af en grøngødning betyder vokser en cover afgrøde og derefter pløjning det under jordoverfladen til at berige jorden. Grøngødning støtte i at kontrollere erosion og have skadedyr såsom rod knude nematoder. Derudover grøngødning tiltrækker gavnlige insekter og kontrollere ukrudt. Nogle grøngødning afgrøder berige jorden ved at trække kvælstof fra luften og om fastsættelse af det i deres rødder. Rødkløver er et eksempel på en kvælstoffikserende grøngødning og i modsætning til andre Kløver, reagerer Rødkløver på lette befrugtning. Plant i foråret hvor jorden fryser om vinteren og sensommeren alle andre steder.

Instruktioner

•Klart området hvor du er plantning af Rødkløver. Brug en rake til at befri område af alle sidesten haven debris. Fjerne ukrudt eller græsser, der kan konkurrere med Rødkløver. Må ikke pakke ned i jorden så Rødkløver frø har god kontakt med jorden.

•Spread granuleret organisk gødning over området til den sats, der er anbefalet på pakken gødning, som er normalt 20 pounds per 1000 kvadratfod. Bruge granuleret organisk gødning, fordi det nedbrydes langsomt og bidrager til at berige jorden. Brug ikke en hurtigt virkende højt kvælstofgødning, som red clover ikke vokser godt i jord med højt nitrogenindhold.

•Mix Rødkløver frø med muldjord i en spand med en sats på 1 del frø med 4 dele muldlag.

•Rundsending frø og jord blandingen over området plantning med en sats på halv pund frø pr 1000 kvadratfod af haverum. Gå over området seedede efter plantning til push frø i den bløde jord. Vand over beplantede område for at bilægge frø i jorden. Holde fugtig ved vanding hver par dage, hvis der ingen regn.

Tips & advarsler

  • Blodkløver vokser bedst i jordbund med en pH-værdi på 6,0 til 6,5.
  • Pløjning Rødkløver under jorden, før den går til frø vil forhindre det i at blive en ukrudtsplante i køligere områder hvor den vokser i hele vækstsæsonen.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com