Sådan hånd maling køkken fliser

March 25

Hånd maleri dit eget køkken tile er den ultimative måde at gøre dit køkken virkelig venlig. Være så kreative som du ønsker. Det er ofte en god idé at skitsere dine design på millimeterpapir, der er dimensioneret til den faktiske størrelse på flisen du vil male. Plain skinnende glaserede hvide fliser eller semi-gloss hvid vægfliser er den bedste form til at starte med. Check med lokale keramiske butikker til at finde en, der vil fyre din håndmalede fliser for dig når du er klar.

Instruktioner

Sådan hånd maling køkken fliser

Forpakket antallet af almindelig hvide glaserede fliser, du får brug for dit projekt plus en halv snes ekstramateriale. En ekstra fliser vil blive brugt til at blande din maling og en anden flise skal bruges som din malers palet.

•Pour en lille bunke af den første farve, du vil bruge til den flise, du vil bruge til at blande farver. Husk, en lille mængde af farvet pulver går en lang vej. Bruger din palet kniv drop en dråbe olie og en dråbe af terpentin ind på din lille bunke af farve. Brug din palet kniv til at knuse og Bland olie, terpentin og farve pulver. Skrabe blandingen tilbage i en gravhøj. Hvis farven ikke er sammenhængen i glat tandpasta derefter tilføje én ekstra dråbe olie og en ekstra drop af terpentin og fortsætte blanding. En gang blandet overførsel højen af farve til den flise, du vil bruge som din palet og rense din blanding fliser med lidt terpentin.

•Paint dine fliser med den farve, du har forberedt. Hvis yderligere farver der skal bruges, forberede hver farve som tidligere beskrevet og male dine fliser med en ren pensel for hver anden farve.

•Transport dine fliser til den ovn du har sørget for. Vær forsigtig under transporten at dine fliser ikke rørt af noget, der kunne skade maleriet.

•Monter din fyret fliser ved hjælp af en keramisk cement ifølge cement producentens anvisninger.

Tips & advarsler

  • Én gang malede du kan delvis tørre dine fliser i en moderat varme ovnen i 30 minutter. Tillad luft afkøles helt før transport til ovnen.
  • Altid være forsigtig med ikke at beskadige din maling job før fyring din malede kakler.
  • Mal ikke med hvid maling. Hvis en hvid område er påkrævet derefter skrabe forsigtigt væk enhver farve, afslører den hvide flise nedenunder.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com