Sådan handler du for et elektrisk varmetæppe: Tips du behøver at vide

April 23

Sådan handler du for et elektrisk varmetæppe: Tips du behøver at vide

Ah, er der intet som curling op i en dejlig varm seng en kold vinteraften. I årtier, er elektriske tæpper blevet sine qua non i natten komfort. Hvis du leder til at købe et elektrisk varmetæppe, forklarer denne eHow artikel alt du behøver at vide om hvordan tæpper med elektrisk opvarmning funktion og problemer, de måtte have.

Instruktioner

∞ hvordan tæpper med elektrisk opvarmning arbejde. Tæpper med elektrisk opvarmning har en fleksibel varme matrix element klemt inde mellem det tæppe top og bund struktur. Du kan føle de varmeelementer med fingrene, og du kan se dem hvis du løfte tæppet og se igennem den. Varmeelementer omfatte de fleste af tæppe med undtagelse af nogle på siderne og et par inches på toppen, så du ikke skolde dit ansigt om natten.

•Electric tæppe kontrol. Tæpper med elektrisk opvarmning kommer med en temperaturkontrol, der typisk spænder fra 1 (fedeste) til 10 eller H (hotteste). Afhængigt af tæppe kvalitet, kan den varme indstilling faktisk gøre dig sved om natten, hvis de blev efterladt på i denne position. Nogle tæpper med elektrisk opvarmning (såsom Sunbeam kongen og dronningen modeller) leveres som standard med dobbelt kontrol, perfekt, hvis din betydelige andre foretrækker temperaturen varmere eller koldere end du gør. Også, nogle elektrisk varmetæppe kontrol kommer med en Forvarm funktion til at varme sengen op, før du får i det.

•Electric tæppe størrelse. Tæpper med elektrisk opvarmning er lavet til knap dække sengen med kun et par inches til venstre på hver side. Fint hvis du er den eneste sovekabine i sengen; men hvis du deler seng med din betydelige andre, du vil helt sikkert gerne købe en elektrisk tæppe mindst én størrelse op, to størrelser op hvis det er muligt. Dette betyder for en Twin seng, få en dronning størrelse elektrisk varmetæppe. For en dobbelt (fuld) seng, få en King size elektrisk varmetæppe. Hvis du har en queensize seng, bliver du nødt til at gå med kongen.

•Electric tæppe stof kvalitet. De fleste elektriske tæpper typisk føler ikke så tyk og overdådigt som din gennemsnitlige tæppe. Dette er på grund af strukturen i tæppet og det faktum, at elementer er nødt til at gå derind. Før du køber din elektrisk varmetæppe, zip åbne plast emballagen og føler, hvor tyk materialet er. Hvis det føles papir tynde og du kan virkelig mærke varmeelementer, springe over den. Men hvis dens tykkere og føles mere som en almindelig bomuld tæppe, bør du overveje det. Du kan også købe et elektrisk varmetæppe, der har et mønster; en, der har supersoft blødt materiale; og en med klassiske velour.

•Electric tæppe Auto-sluk og energibesparende funktioner. De fleste elektriske tæpper i dag kommer med en 10 timers spærreventil til at spare energi, og således at risikoen ikke opstår. Nogle tæpper med elektrisk opvarmning kommer dog også med en energi-besparelse funktion, som automatisk sænker elektrisk varmetæppe temperatur om natten, mens du sover for at spare energi. Fint hvis du er en dybt sovende; men hvis du er en lys sovekabine og finde dig selv at komme ud af sengen ofte om natten, du vil finde dig selv en smule kølig.

•Electric tæppe mærker. Hvis du går ind i departementet sengetøj af mest big-box detailbutikker og stormagasiner, vil du finde masser af Sunbeam elektrisk varmetæppe modeller. Andre elektrisk varmetæppe modeller omfatter hele hjem og Land's End (Sears); Martex, Sealy, og Biddeford (JC Penney og Kohls); og SlumberRest (Macy's).

•Reported elektrisk varmetæppe spørgsmål. Kundeservicespørgsmål rapporteret med nogle elektrisk varmetæppe modeller omfatter korte liv (1-2 år), defekte varmelegemer, billige stof, langsom opvarmning, tæppe for lille til sengens størrelse, og tæppet bliver køligere i løbet af natten.

•Hvis at finde gode tilbud på tæpper med elektrisk opvarmning. Køb på overskridelse discountbutikker herunder Ross, TJ Maxx, Marshalls og tirsdag morgen. Jeg anbefaler ikke køb din elektrisk varmetæppe på Wal-Mart eller K-Mart som stof kvalitet tendens til at være meget dårlig og elektrisk varmetæppe varme kan være hit-or-miss. Jeg anbefaler ikke køb din elektrisk varmetæppe online (undtagen i tilfælde hvor du køber det fra online-version af en mursten og mørtel butik som Sears eller JC Penney hvor du kan let returnere den, hvis det ikke virker).

Tips & advarsler

  • Mens du er i butikken perusing tæpper med elektrisk opvarmning, zip åben plast emballagen og føle stof for stof kvalitet. Det skal føles lidt tykt og robust. Hvis stoffet føles papirtynde og du kan virkelig mærke elementerne, kigge efter en anden elektrisk varmetæppe.
  • Husk at op din elektrisk varmetæppe størrelse x 2 Hvis det er muligt. Betyder for en Twin seng, købe en dronning størrelse elektrisk varmetæppe. For en dobbelt (fuld) seng, købe en King size elektrisk varmetæppe. Men for dronningen og kongen, skal du bare nødt til at gå med kongen størrelse elektrisk varmetæppe.
  • Altid tjek for at se hvad auto-afspærringsanordning timingen er, eksempelvis 10 timer.
  • Et elektrisk varmetæppe er ikke det samme som en elektrisk kast. En elektrisk kast er bare et lille tæppe til at "smide" på dig selv, hvis du sidder i sofaen og du får en smule kølig.
  • Hvis du er en lys sovekabine, pas på elektrisk varmetæppe modeller denne funktion energibesparende varme reduktion om natten.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com