Sådan Hang bedømmelseskomite bord Over Sheetrock

June 29

Panelet Boardet er lavet af fine hårdttræ eller fyrretræ. Det kommer i 4-mund-by-8 fods ark og kan bruges på vægge overalt i dit hus. Det er meget tynd, lige fra 1/8-inch til 1/4-inch, og kommer i mange forskellige stilarter. Nogle typer har riller, der løber lodret ned, mens andre typer er flade. Boligejere installere ofte paneler til at gøre en plads stå i stedet for at holde plain wallboard udsat. Panel bord nemt installeres over wallboard uanset tykkelsen og kan tilføje en lille smule af charme til dit hjem.

Instruktioner

•Køre den et målebånd langs hver væg i rummet. Optage højden og bredden af hver væg og Multiplicer to sammen for de firkantede optagelser af hver side. Tilføje alle fire sider sammen og nedskrive de firkantede optagelser af rummet.

•Divide areal af 32, som er området i kvadratfod af et ark af panelet board. Nedskrive antallet af ark behov for installation. Placere alle arkene i rummet hvor installationen finder sted så træet kan justere til rummets fugtighed.

•Applicer liquid negle til det panel bræt med en caulk pistol. Køre en perle langs kanten af panelet board. Spredt limen ud med en murske, indtil der er en fuld, tynd pels.

•Strømforbrug i standby op det første stykke af paneler lodret langs væggen og tryk det på plads. Kør hænderne over hele stykke og tryk den ind på wallboard. Køre en stud finder langs væggen, indtil lyset bliver rødt for at angive en stud. Studs er normalt fordelt ud hver 16 eller 24 inches.

•Hammer i to afsluttende negle på hver stud placering langs toppen af panelet board. Tilføje to flere negle i midten og to i bunden af hver stud at holde panel bræt på plads.

•Butt kanten af andet stykke af paneler op mod kanten af først og installere det ligesom de foregående stykke. Flyt ned på væggen indtil nå slutningen af den første side. Cut panel bestyrelsen på størrelse med en sabel så. Måle og markere for snittet. Følg langs mærket med saven og installere arb på samme måde. Fortsæt, indtil alle bestyrelsens panel i lokalet er installeret.

Tips & advarsler

  • Placere panelerne i rummet før installation eliminerer krympning og ekspansion problemer når panelerne er fastgjort til væggen.
  • Altid så bære beskyttelsesbriller når du arbejder med en sabel.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com