Sådan har HGTV kommer til dit hus

December 20

Sådan har HGTV kommer til dit hus

Du har sikkert set de fantastisk og omfattende makeovers på HGTV. Nogle gange, en besætning af designere, nedrivning arbejdstagere og tømrere helt genindspilning et værelse over en weekend. Deres transformationer er kreative og ofte fantastiske. Nogle viser, som egenskaben jomfruer, fokusere på at købe et nyt hjem. Ligesom nogle mennesker spekulerede du sandsynligvis hvordan skal vises på en af shows.

Instruktioner

Dyrknings viser. Finde ud af din berettigelse. Hvis du ikke er i markedet for et nyt hjem, for eksempel, du ikke kunne gælde for egenskaben jomfruer eller House Hunters.

•Klik på HGTV.com. Der er et link under fanen for TV viser, at alle de programmer, der er på udkig efter deltagerne. Gennemgå listen og afgøre, om der er shows som du er interesseret i at anvende.

•Læs småt. Mange shows er begrænset til et specifikt marked eller undersæt. Nogle viser film i Los Angeles og New York, og begrænse deres ansøgere til disse generelle nærhed. Andre shows har særlige geografiske områder, hvor de er interesseret. HGTV har finansielle krav, så godt. Nogle af viser kræver et minimum investering af ansøgeren. Læs alle oplysninger, før du anvender.

•Opret en ansøgning og video. Din video skal fremvise din personlighed. Fokusere på en tvingende grund til hvorfor du ville være en god kandidat til showet du vælger. Prøv at forestille sig hvordan de redaktørerne ville skildre din situation, og forsøger at gøre din video omkring dette begreb. Være personable og venlig i videoen. Lad dine børn eller venner kime, hvis du tror, de kan medtages i optagelserne.

•Følg de detaljerede anvisninger for indsendelse. Indsende videoer i det korrekte format og udfylde papirarbejde omhyggeligt. HGTV vil ikke overveje et program, der ikke opfylder sin fremlæggelse.

Tips & advarsler

  • DIY netværket rummer også casting opkald for deltagerne. Tjekke sin hjemmeside for muligheder for hjælp til dit remodeling projekt.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com