Sådan hårdmetalbor Core Bits

September 20

Sådan hårdmetalbor Core Bits

Lidt kerne består af et metal rør med specielt designede industrielle diamantimprægnerede segmenter hånd-loddede eller laser svejset fast på den. Når hooked op til en kerneboring maskine, diamant segmenter slibe væk og bore i beton, asfalt og stone. Vand skal rettes over segmenterne i boring-processen til at forhindre det brazing materiale fra smeltende fra friktion genereret varme. Hvis brazing materialet smelter, falder diamant segmenter. De kan være re loddede hvis stadig i brugbar stand.

Instruktioner

•Rens og fjerne fedt enden af røret med affedtning opløsningsmiddel. Gnid med emory papir at gøre visse overfladen er fri for grater og kontrollere, at det er niveau. Måle diameteren af rør til at beregne, hvor mange segmenter der passer omkring den. Check at segmenterne er den korrekte diameter for røret. Mark selv rum hvor segmenterne vil være loddede. Normal afstand mellem segmenter er 1/8 til 1/2 tommer, afhængigt af diameteren af røret.

•Paint sted på røret hvor et segment vil være monteret med sølv lodde flux. Male bunden af segment med den samme flux. Placere en stribe af sølv loddetin på den fluxed del af røret og sætte segmentet på toppen og klemme det. Nogle segmenter har en brazing pad. Andre har ikke en specifik "top" eller "bunden" og kan være loddede på begge sider.

•Melt lodde med og oxy-acetylen fakkel. Flytte faklen over den hele brazing areal på segment og rør, indtil de er begge glødende røde. Fjerne den varme og klemme. Lodde bør have smeltet jævnt og målgruppen skal være solidt fastgjort til røret. Gentag, indtil alle segmenter er knyttet til røret.

Tips & advarsler

  • Bære beskyttelsesbriller, handsker og maske for dampe fra flux og lodde.
  • Rør ikke loddede området, indtil det har haft tid til at køle ned.
  • Må ikke over varmen målgruppen ved at holde faklen på det alt for længe. Overdreven varme kan ændre egenskaberne for matrixen segment.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com