Sådan Havearbejde Tips til køkkenhaver

January 4

Sådan Havearbejde Tips til køkkenhaver

Køkkenhaver producere busket løv, riotous blomstrer og store frugtavl og grøntsagsavl, men aldrig vokse deres egne. De kræver rettigheden planlægning, timing og forberedelse, og derefter skal løbende vedligeholdelse. Selv høst kommer med specifikke retningslinjer. Forberede jorden, plante de rigtige grøntsager på de rigtige sæsoner og høste på en given kalender for de bedste havearbejde oplevelse.

Instruktioner

•Plant først grøntsager i det tidlige forår, to til tre uger før den sidste frost i dit område. Grøntsager som salat, ærter, rødbeder, kartofler, gulerødder, broccoli, spinat og kål gør bedst med disse kølige, fugtige starter, og modstå lys forår frost.

•Indstil ud og ændre haven. Vælg et niveau, hurtig-afløb websted med fuld solskin og god luftbevægelse. Tild 25 til 30 kvadratfod af plads til haven for at give dig selv masser af plantning og havearbejde plads. Grave i top 12 inches af jord i hele haven, og drej 5 til 6 inches af organisk kompost til den naturlige jordbund. Kompost tilføjer ernæring til jorden, løsner det for plantning og rod vækst og bevarer fugt mellem vandingerne. Mix 13-13-13 granuleret gødning i de øverste 6 inches af jord, og tilføje starter 6-24-24 eller 8-32-16 gødning til top 2 inches af jord.

•Plant varmt vejr grøntsager som tomater, auberginer, bønner, pepppers, majs, agurker, squash og okra efter den sidste frost. Plante meloner og jordbær, på dette tidspunkt. Disse er sarte planter, og ikke i kolde jord eller frost. Kontrollere forfaldsdatoer før plantning, og plante grøntsager med korte eller lange sæsoner afhængigt af din voksende region. Disse planter skal vokse til modenhed og bære deres frugt før første frost i efteråret.

•Kapacitet haven med 2 inches af vand hver uge. Vegetabilske planter kræver passende fugt til at blomstre og bære deres frugt. Bruge 2 til 3 inches af økologiske muld på jorden til at holde det varmt og fugtigt i løbet af sæsonen. Spil eller espalier planter som tomater og agurker, som kræver støtte under deres vækst.

•Fertilize vegetabilske planter i midten sæson at tilskynde frugtproduktion. Grønsager kræver forskellige niveauer og blandinger af gødning, så altid befrugte en plante specifikationer, per plantens vækstsæson. Vand grøntsager umiddelbart efter fodringer at opløse gødningen.

•Harvest grøntsager efter plantens udløbsdato, og enkelte vegetabilsk farve og størrelse. Grøntsager høst på forskellige tidspunkter gennem sæsonen.

•Plant vintergrøntsager i efteråret lige før den første frost. Omfatte salat, spinat, kål, kålroer og turnips denne beplantning, for en vinter høst.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com