Sådan: hjemmelavet Primitive Decor

September 27

Sådan: hjemmelavet Primitive Decor

Primitive indretning omfatter elementer, der ser meget gamle og slidte. Primitive stil blev født fra folk, der gjorde deres egne møbler, tøj, stearinlys, legetøj, tæpper, gardiner, og der voksede deres egen mad. Folk brugte, hvad var til rådighed til at gøre hvad rige havde råd til at købe. Tøj var gammel og farves og til sidst sår op en rag doll eller en dyne. Mange husstande havde møbler, der var hjemmelavet. I dag, kalder vi det folkekunst eller primitive fordi det var håndlavede af landmænd, lærere og fiskere til hjemmet og ikke fremstillet til salg.

Instruktioner

Hjemmelavet Primitive projekter

Hygi primitive stof af gennemvædning det i kogende vand med to til tre spiseskefulde af instant kaffe eller te. Cover materialet fuldstændigt eller lad det i vandet i et minut eller to for mørkere farver. Resultatet vil være en farves look, giver et udseende af aldring til materialet. Det fungerer godt med bomuld. Gøre kaniner, dukker eller gardiner fra den ældre materiale.

•Distress træ møbler at gøre det ser primitive. For eksempel bruge en almindelig sofabord af stripning pletten off med en kemisk pletfjerner. Sand enhver resterende pletten for en ren finish.

Male tabel dæmpet brun, blå, grøn eller rød. Lad malingen tørre. Brug møbler, der passer til den primitive stil---almindeligt træ, ingen dekorative hardware eller udskæringer. Hvis du nød en kommode, kan du overveje at udskifte hardware med træ håndtag eller plettet messing.

•Brug sandpapir til at gnide off nogle af maling. Start omkring kanterne. Gnid omkring de øverste kant og ned i benene. Gnid over bordpladen. Du bestemmer, hvor meget slibning du ønsker. Husk på, at primitive møbler piner ujævnt. Ikke smitte af maling ensidigt. Mulighed for flere fjernelse i ét område end den anden. Hvis du ikke ligesom plain farven på træ nedenunder, skal du vælge en anden farve og male brik, lad det tørre og male en anden frakke med en anden farve.

•Kontrollér en lampe fra en gammel garn spool. Check antikke butikker for en, der er mindst én fod høje. Afhente en lampe kit på et håndværk butik. Gør en klud lampe skygge fra det kaffe-farvede materiale og hot lim det omkring en ledning ramme. Forlade spolen plain.

•Opret metal ben og klokker til håndværk af ruster dem. Bland en kop cider eddike, 3 tsk salt og en kop blegemiddel i en stor krukke. Placer klokker og stifter i blandingen i to dage. Holde i en ventileret område. Hvis det skummer, Fjern skummet. Fjerne elementer med en hulske og læg på et pap ark foret med en klud. Placere elementer uden for i solen i to dage. Ryst bakken lejlighedsvis, så elementerne er godt dækket. Efter at varerne er rustne, tør dem med en tør klud. De er klar til brug på enhver primitive håndværk design.

Tips & advarsler

  • Beskytte hænder fra kogende vand, når farvning klud.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com