Sådan hjorte-bevis Evergreens

June 16

Rådyr befolkninger voksende rundt omkring i USA på grund af milde vintre og dyreliv bevaring. Som et resultat, rådyr søger yderligere fødekilder og er tiltrukket af blomster, planter og evergreens, der udgør din landskabspleje. Selv en lille rådyr besætning kan skabe kaos om haver og planter og evergreens i korte orden. At skabe et landskab med hjorte-bevis evergreens er enkel at udføre og har flere muligheder, herunder hegn, afskrækningsmidler eller hjorte-resistente evergreens.

Instruktioner

•Build en otte-fods høje hegn omkring evergreens. Start ved at placere fire hegnspæle omkring hver evergreen og indpakning vævet tråd hegn fra post til post. Rådyr kan nemt springe hegn mindre end otte fødder, men et otte fod hegn vil forhindre rådyr fra at nå evergreens. Dette er en dyr løsning, og hjorte vil finde en vej gennem hegnet, hvis det ikke er helt lukket.

•Applicer hjorte afskrækningsmidler, såsom predator urin eller menneskehår omkring omkredsen af evergreens. Rådyr nærmer evergreens, vil de lugte afskrækningsmidler og undgå at område. Kommercielt produceret afskrækningsmidler omfatter Plantskydd hjorte frastødende og flydende hegnet.

Installationsguiden en radio eller lignende støj maker næste evergreens. Tune radioen til en aften talkshow, så hjorte vil høre menneskestemmer, som de nærmer. Ændre placeringen af radioen med jævne mellemrum, så rådyr tror stemmerne, der kommer fra forskellige retninger.

•Plant hjorte-resistente evergreens, som Douglas fir, Black Hills Gran eller Mugho Pine. Disse evergreens er typisk undgås af rådyr på grund af træer stærke smag og lugt. Men hvis der er en mangel på fødevarer, hjorte potentielt kunne browse på disse evergreens.

Tips & advarsler

  • Bruge polypropylen hegn i stedet for vævet tråd hegn som en omkostningseffektiv mulighed.
  • Installere en trail kamera for at tage billeder af enhver hjorte natten, hvis du fortsat har problemer med dem spiser evergreens.
  • Nogle insektmidler, såsom predator urin, er kun en kortsigtet løsning indtil rådyr vænnet sig til duften.
  • Undgå at bruge støj beslutningstagere, såsom en radio i forstadsområder, hvor naboerne kunne potentielt blive forstyrret.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com