Sådan holder barkflis adskilt fra sten i landskabspleje

June 20

Sådan holder barkflis adskilt fra sten i landskabspleje

Muld og sten ofte bruges nær hinanden i landskabspleje. Rock iprimarily bruges til at hjælpe kontrol skråninger og forebygge vaskes ud. Barkflis bruges til at reducere ukrudt, øge fugt og forbedre udseendet. En af vanskelighederne med rock programmer er at holde klipperne ren. En anden bekymring er, hvordan man deler klipperne og barkflis at holde vedligeholdelse og udseende på deres bedste.

Instruktioner

•Tryk på en firkantet spade (flad skovl) lodret i grænsen mellem muld og sten. Spaden skal trænge 3-1/2 inches dyb for metal kant og 6 inches for nogle plastik kantning. Fortsæt langs hele grænseområdet. Grave snavs 6 inches væk på den sten side af grænsen.

•Sæt en haven kantning strip (metal eller kommerciel-bedømme plastik) 3-1/2 inches for metal og 6 inches for plast i jorden. Den plast type vil have en V-formet bund, der skulle leve rock-seng. Sikre striben med kantning stakes hver 6-7 fod ved at køre dem på en 25 graders vinkel næsten parallel med den overflade jord. Hver tilslutning ende vil bruge to stakes.

•Backfill rock sengen side til halvvejs op kantning. Vand kantning og gå med en boot på begge sider af kantning, at trykke jorden mod kantning på begge sider. Opfyldning resten af rock sengen side. Line rock sengen med landskab stof og 1 til 2 inches af rock. Toppen af klippen skal være 1/2of en tomme under toppen af kantning.

•Taper kanten af barkflis bed jord langs kantning strip så at de øverste 1-2 inches af kantning udsættes. Anvende barkflis på sengen direkte på jorden. De fleste programmer, barkflis er 2 til 3 inches. Anvende mindre barkflis nær kantning, så 1/2-inch af kantning er over den øverste kant af din færdige muld.

Tips & advarsler

  • Andre solide kantning kan bruges som mursten, beton og træ. Ren de sten senge ved hjælp af en blæser.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com