Sådan holder du julestjerner i live hele året

May 11

Sådan holder du julestjerner i live hele året

Julestjerner (Euphorbia pulcherrima) stammer i Mexico, hvor de blev udnyttet af aztekerne allerede i 1300-tallet. Disse juletid favoritter, som tilbyder en prangende visning af glimrende farvede højblade i nuancer af rød, pink, hvid og gul, tjener ikke deres navn indtil Joel Poinsett, den amerikanske ambassadør i Mexico, fandt planten og sendt stiklinger tilbage til staterne i 1828. I dag, med over 100 sorter tilgængelige konto julestjerner for mere end 85 procent af potteplante salg under jul feriesæsonen. Denne flerårige skønhed kan dog tilføje liv og farve til dit hjem i løbet af hele året.

Instruktioner

•Tag folie fra bunden af julestjerne container så vandet kan løbe frit.

•Tilføj vand når toppen af jorden bliver tør, men tillader ikke julestjerne at visne. Lad vandet løbe gennem den jord, så tom tallerken, når det er helt drænet. Opretholde denne vanding tidsplan i løbet af året.

•Fjern alle beskadigede eller gulfarvning bladene og dækblade, som er farvet blade der omgiver de lille gule blomster, kaldet seglformet, midt i hver klynge. Fortsæt denne proces hele året.

•Sæt julestjerner i en placering, der tilbyder masser af naturlige, men indirekte belysning, kladder eller konstant varmekilder, som køleskabe og fjernsyn. Julestjerner skal konsekvent temperaturer mellem 60 og 70 grader Fahrenheit til en lang levetid. University of Illinois udvidelse anbefaler flytte planter til et værelse med temperaturer mellem 55 og 60 grader Fahrenheit om natten for at forlænge den indledende blomstrende periode.

•Applicer en all-purpose stueplante gødning månedligt begynder i slutningen af januar, efter den blomstrer, herunder både dækblade og seglformet, begynder at falme. Følg producentens anbefalede dosering og applikation retninger. Gradvist reducere mængden af gødning, begynder i begyndelsen af September, i forberedelse til den nye blomst vækst.

•Kontrollér julestjerner regelmæssigt for insekt angreb. Holde blade ren, ved hjælp af en sprayflaske til at tåge løv eller en ren, fugtig klud til at tørre forsigtigt væk støv. Julestjerner er modtagelige for fælles husstand skadedyr såsom melet bugs, whiteflies, spider mider og svamp myg. Ifølge Smithsonian Institution, kan en mild stueplante insekticid blive brugt til yderligere kontrol angreb.

•Pinch eller klip fra spidsen af hver kvist eller vigtigste stilk, fremme fyldigere vækst. Forlade mindst to noder, punktet hvor en leaf former, på hver kvist.

•Begin et lys tidsplan, begynder i slutningen af September, der omfatter mindst 12 til 14 timers totalt mørke om natten og fuld, naturlige lys til den samme mængde tid i løbet af dagen. Brug en lys-bevis taske eller en kasse til at helt dække hver plante. Eksponering for lys i de mørke timer kan forhindre julestjerner i udvikle nye blomstrer. Fortsæt denne tidsplan for fire til otte uger.

•Flyt julestjerner til et sted med masser af direkte lys i mindst seks timer hver dag, efter indgåelse af fire - otte ugers belysning tidsplan. Rotere planterne hver dag for at sikre, at alle sider får tilstrækkelig sollys.

•Afbryd befrugtende dine julestjerner kort før den nye blomstrende periode begynder. New Mexico State University andelsselskab udvidelse Service anbefaler befrugtende indtil midten af December.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com