Sådan holder en badeforhæng i et Stall

September 18

Sådan holder en badeforhæng i et Stall

Holde din badeforhæng inde i båsen er en enkel løsning på et alvorligt problem. Vand siver ud fra brusere kan mætte gulvbrædder og havnen svampe kolonier. Disse problemer kan føre til strukturelle skader, skabe et unhealthful miljø og vise sig vanskeligt at reparere når dette er stiftet. Forebyggelse er billigere end korrektion, så vælg gardiner, der passer til din stald og bruge gardin vægte for at holde dine forhæng fast på plads.

Instruktioner

•Vælg en magnetisk gardin. Disse badeforhæng har små magneter i hem, der overholder indersiden af stall bremse. Sikre gardinet er længe nok til at nå ud til kantstenen. Tryk på gardin mod bremse i hånden til at sikre, at magneter har god vedhæftning.

•Vi gardin vægte til bunden af gardinet og sted gardin inde i bruseren stall, således at de hvile mod indersiden af kantstenen. Desuden tilføje et andet lag af vejede gardiner uden for stall at holde de indvendige gardiner på plads. Med dette arrangement vil to sæt af vægte holde gardiner mod bremse.

•SEW gardin vægte til bunden af din badeforhæng. Skære en vinyl firkantede 1-tomme større end gardin vægt. Sy langs tre sider af vinyl, danner en lomme på siden af bruseforhænget, der vender udad, fra stalden. Droppe vægt ind i lommen. Sy den fjerde side lukket. Coat begge sider af sømmen med vandtæt seam sealer til at forhindre mug og lækager.

Tips & advarsler

  • Efter brusebad kontrollere, at tæppet er inde i stalden; Du kan have forskubbet det samtidig spændende.
  • Efterlad dit badeforhæng i lukket stilling til tørre efter hver brug at afskrække svampevækst.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com