Sådan holder en badeforhæng på væggen

June 8

Sådan holder en badeforhæng på væggen

Bruseren er oftest et sted for afslapning og foryngelse. Men det er tværtimod når midt i nyder den varmt vand og damp, badeforhæng og stang falder ned, at skabe en høj støj og stor distraktion. En glide bruser stang forekommer hyppigt blandt dem med bruser områder, der er uden døre og bruge gardiner for privatliv og vand indeslutning. En række faktorer forårsager den glider, herunder fugt og luftfugtighed. At holde stangen på plads, men er ganske enkel med hjælp fra et køkken værktøj.

Instruktioner

•Measure længden af din bruser fra væg til væg. Køb et brusebad gardinstang, der vil passe denne måling. Bruge en spænding gardinstang, hvis muligt, da det bruger en fjeder inde til at anvende force mellem rod ender at holde gardinstang stramme og på plads.

•Sæt ene ende af badeforhæng mod din væg. Glide en gummi krukke oplukker bag ende greb, således at det hviler mellem væg og brusebad gardinstang. Gummi krukke åbnere er konstrueret til stramt greb objekterne--selv når objekterne er våde--hvilket er grunden til, at de arbejder så godt med åbning krukker. Jar oplukker vil sandsynligvis holde stangen på plads og forhindre den i at glide ud af væggen.

•Hold slutningen af stangen, der er imod muren i sted, som du trækker åben spænding gardinstang for at nå anden siden af væggen. Placer en anden gummi krukke oplukker bag herpå. Passe gardinstang så stramt som kan du mellem de to vægge. Jo strammere pasform, jo lavere er chancerne er af stangen falder.

Hæng letvægts badeforhæng og kroge fra stangen. Tunge gardiner er mere tilbøjelige til at forårsage rod at falde end lys gardiner er. Gå til de letteste gardiner kan du finde, der stadig vil opfylde dine behov.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com