Sådan holder en grøn græsplæne i Pacific Northwest

February 15

Vokser en grøn Pacific Northwest plænen begynder med at vælge den rigtige type af græs i din region. Ifølge USA 's nationale Arboretet, cool sæson græs typer såsom bentgrass, vokser Svingel, rajgræs og bluegrass bedst i denne cool fugtigt område. Men både zoysia og buffalo varme sæson græs typer kan vokse i løbet af sommeren i den sydlige del af Pacific Northwest. Picking den rigtige græs type vil tillade dig at vedligeholde græsset uden at bekymre sig, at det vil bukke under for de kolde temperaturer. En sund græs betyder en frodig grøn plæne til din Pacific Northwest landskab.

Instruktioner

•Dig en 6-tomme hul i gården til at indsamle jordprøver fra bunden af hullet. Sted 1/2 kop af jord i en sealable beholder og mail til din nærmeste kooperative udvidelse kontor. Både Washington State University og Oregon State University tilbyder jord test. Når du mail i din jord eller aflevere den, disse kooperative udvidelse kontorer foretage jord test og mail du resultaterne. Resultaterne angiver hvilken type af gødning til brug og hvis du skal foretage jord ændringer.

•Spray en selektiv herbicid i det tidlige forår til at fjerne ukrudt i gården. Græsplæner har generelt brug for slåning i begyndelsen af deres vækstsæson i April i Pacific Northwest. For at holde ukrudt fra at stjæle jordens næringsstoffer og fortrængning din græs, spray en selektiv herbicid, der er sikker for dit græs type i slutningen af februar. Ukrudt bruge kvælstof i jorden til at vokse. Nitrogen er en af de essentielle næringsstoffer for du græs til at opretholde sin grønne farve; Derfor er det vigtigt at fjerne ukrudt, før græsset begynder at vokse.

•Scatter græsafklip hele gården efter slåning. Afklippet græs bidrage en stor kilde til kvælstof til jorden. Du kan distribuere klumper af afklippet græs ved at rive dem over gården.

•Pour 1 lb. langsom frigivelse kvælstof gødning i din roterende drop sprederen at distribuere hver 1,000 firkant feet. Ifølge Oregon State University, bør gartnere anvende deres plænen gødning i April når græsset har haft tid til grønne op. Anvende gødning før græsset er begyndt voksende vil tilskynde weed vækst.

•Kapacitet din græsplæne med op til 1 tommer vand hver uge i løbet af juni gennem August som foreslået af Oregon State University. Ved at holde jorden fugtig, opmuntre du en grøn græsplæne i den varmeste tid af året i Pacific Northwest.

Tips & advarsler

  • Plante græsfrø eller sod fra August til medio oktober. Sensommeren og det tidlige falder er optimale tidspunkter for oprettelse af et nyt græsplænen eller plantning bare pletter i gården.
  • Stop vanding efter midt på eftermiddagen. Den kølige fugtige klima kombineret med sent vanding hæver risikoen for dit græs kontraherende en svampesygdom.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com