Sådan holder en køleskabsdøren fra indefrysning lukket

May 13

Sådan holder en køleskabsdøren fra indefrysning lukket

Din køleskabsdøren kræver en pakning at holde døren lukket, den nedkølede luft inde og den varme luft udenfor. En gammel, revnet, revet, løs eller beskidt pakning kan forårsage køleskabsdøren at fastfryse lukket. Den varme udvendige luft møder den kolde luft fra køleskabet, forårsager fugt fra den varme luft at fastfryse langs sæl, frysning døren lukket. At undgå, at døren fryse lukket, ren eller udskifte pakningen.

Instruktioner

Ren Dirty sæl

•Look langs pakning af køleskabet, trække folderne på pakningen fra hinanden til at lede efter tegn på snavs og mug.

•Mix sammen 1 kop varmt vand med 1 tsk bagepulver eller 1 kop vand med 1 tbsp. af blegemiddel.

•Rengør pakning med en gammel tandbørste og varmt vand løsning. Tørre pakning grundigt med en blød klud.

Erstat beskadigede af løs pakning

•Træk pakning op til at afsløre skruer på pakningen bevarer band. Løsne skruerne på bandet til at fjerne pakning fra omkring køleskabsdøren. Start øverst på køleskabsdøren; arbejde ned ad siderne og på tværs i bunden.

•Installer udskiftning pakning som du trækker den gamle pakning fra køleskabsdøren. Skub den nye pakning bag den fastholde band, så det passer ind i det samme sted som den pakning, du vil fjerne. Du vil være at fjerne den gamle pakning på samme tid du installerer den nye pakning.

•Stram skruer på den bevarer band til at holde den nye pakning til døren af dit køleskab. Luk køleskab dør på en dollarseddel, som du holder ene ende. Der bør være nogle modstand til at trække dollaren fra døren, hvis pakningen er installeret korrekt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com