Sådan holder en krans fra glidende off en hoveddør

January 23

Sådan holder en krans fra glidende off en hoveddør

Om der er foretaget af stramt sæt pinecones, kunstfærdigt arrangeret moss, lyse bær eller duftende evergreens, kan kranse bringe visuel interesse og et element af sæsonudsving til dit hjems hoveddør. Man skulle tro hænge en krans på en dør ville være et simpelt spørgsmål om at tappe døren et søm og siddende kransen om det, men det er ikke usædvanligt for kranse hang med utilstrækkelig hardware til at falde. Tung og let kranse kan ligeledes falder, på grund af brugen af døren eller kraftig vind. Holde din krans, ud døren og på døren med en enkel, sikker montering trick.

Instruktioner

•Measure bredde på din hoveddør. Bruger et trin skammel eller en stærk og stabil stol, markere dens bredde langs den dør skjult inderlår midtpunkt.

•Hold krans op til døren for at få en visuel idé om hvor højt du vil have det til at hænge. Traditionelt, sidder midten af en dør krans lidt højere end den gennemsnitlige person øjenhøjde. Lave en lys blyant mark eller placere en brik i afdækningstape hvor toppen af kransen hits døren.

•Measure fra toppen af døren til din blyant mærke eller et stykke malertape. Vend kransen og måle afstanden fra toppen til dens ramme, der er typisk 2 til 4 inches. Tilføj de to målinger sammen for din bøjle samlede længde.

•Klippe et stykke af brede, stærke bånd, der måler dobbelt så lang som den samlede bøjle længde du beregnede, plus en tomme. Hvis du bruger fiskesnøre, skåret to til tre lige store længder målt på samme måde.

•Slip ene ende af båndet under den krans ramme på sin top ende og trække det opad. Bringe de to ender af bånd sammen over kransen så det skaber en slynge til rammen til at sidde. Anvende den samme fremgangsmåde, hvis du bruger fiskesnøre, men bruge to eller tre lige store længder sammen for optimal støtte.

•Hold båndet slutter sammen helt og holdent. Fold dem tilbage om en halv-tomme på båndet bøjlen så slutningen af bøjlen er fire stykker af båndet tyk. Hvis du bruger fiskesnøre, tillade krans til at vægte i linier som du dobbelt - eller triple-knude i enderne sammen.

•Center årets stablet bånd over midten mark i toppen af døren. Hammer det på plads med en fælles søm eller med en flad-head thumbtack, hvis din krans er let. Hvis du bruger fiskesnøre, først køre i din negl eller thumbtack halvvejs. Hænge din krans, derefter hammer søm eller thumbtack i indtil det er flush.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com