Sådan holder en maling bakke natten over

December 10

Sådan holder en maling bakke natten over

I dagens økonomi, alle forsøger at knivspids øre og finde enhver mulig måde at spare en dollar. I stedet for at betale tusindvis af dollars ansætte en indendørsarkitekt eller entreprenør til at genskabe en gammel plads, gør det selv af afhente nogle grundlæggende maling leverancer. Af strømpe op på dit maleri forsyninger til en overkommelig pris, kan du derefter butik maling på lang sigt, og selv gør brug af enhver maling du kan have tilovers i bakken maling.

Instruktioner

•Brug målebånd til at udmåle længden og bredden af maling bakke. Tilføje fire inches til både længde og bredde af maling bakke til at sikre, at den plastikfolie vil passe omkring kanterne af maling bakke.

•Tag boksen i plastikfolie, og ved hjælp af målebånd, foranstaltning ud et stykke svarende til måling af maling bakke med den ekstra længde for overlapning.

•Træk plastikfolie ned omhyggeligt mod boksen plast wrap til at skære en ren lige linje gennem den plastikfolie savtakkede kanter.

•Tape en kant af plastic wrap til maling bakke, trække wrap stramt omkring den modsatte kant til maling bakke. Træk hvert af de resterende kanter stramt og tape hver kant.

•Sno bånd rundt om hele kanten af bakken maling. Sikre, at der er ingen rum hvor luft kan komme ind og tørre ud maling. Opbevar overdækket maling bakke i et køligt, tørt sted væk fra varmekilder såsom en ovn eller direkte sollys i et temperatur-kontrolleret rum, indtil det er klar til at blive brugt igen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com