Sådan holder en rustfrit stål stegepande fra stikning

August 26

Kokke, der bruger et rustfrit stål stegepande Nyd holdbarhed og alsidighed af denne type madlavning værktøj. Når korrekt vedligeholdt, varer rustfrit stål kogegrej i mange år. Men rustfrit stål skillets er ikke uden problemer. Mad kan holde sig til bunden af stegepande, at skabe en uskøn og vanskelige situation. Løsning til at holde mad klistrer i en rustfrit stål stegepande afhænger af temperaturen af varmekilden og kvalitet af køkkengrej.

Instruktioner

•Rengør rustfrit stål stegepande af enhver resterende olie eller fedt.

•Indstil ovnen brænderen til medium eller 50 procent af sin kapacitet. Placer rustfrit stål stegepande på brænderen og gør det muligt at forvarme i ca 3 minutter.

•Tilføj væske, olie eller smør til rustfrit stål stegepande, og Reducer varmen af cirka 20 procent til medium-lav. Tilføj kun nok væske, olie eller smør til at danne et tyndt lag på bunden af gryden, medmindre den opskrift du bruger opfordrer til mere.

•Tilføj mad til stegepande. Det kan synes som om det stikning, men det vil ikke under disse betingelser. Finish madlavning på medium-lav varme. Ikke øge varmen, eller sænke den.

•Apparatet ren stegepande før opbevaring det med en renere nonabrasive. Sørg for der er ingen resterende olie eller fedt til stede på overfladen af stegepande. Dette kan resultere i mad klistrer til stegepande næste gang du bruger det til madlavning.

Tips & advarsler

  • For bedste resultat, når madlavning med en rustfrit stål stegepande, vælge en, der er tre-lags. En tre-lags stegepande består af en tre-lags base af enten rustfrit stål, kobber og rustfrit stål eller rustfrit stål, aluminium og rustfrit stål. En tre-play pan spreder jævnt varme gennem bunden af gryden.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com