Sådan holder en sofa fra glidende på trægulv

March 23

Sådan holder en sofa fra glidende på trægulv

Uanset type af træ eller finish fører møbler bevægelse til slid og ælde, der kan afsmag udseendet af din hårdttræ. Sofaer, der glider frem og tilbage når vægten er lagt på dem kan grave gouges og ridser i trægulve. Du kan træffe forebyggende foranstaltninger for at sikre, at din hårdttræ bevarer deres oprindelige udseende ved at forberede sofaen fødder med en skridsikker materiale, der greb gulvet uden at ødelægge den.

Instruktioner

•Tøm din sofa puder og tilbehør til at manøvrere det lettere. Slå sofaen på ryggen med hjælp fra en hjælper. Mål diameter eller længde og bredde af en sofa mund, ved hjælp af et målebånd til at finde størrelsen af glider, at du skal købe.

•Wash bunden af sofaen fødder med en all-purpose eller wood cleaner, afhængigt af det materiale, som sofa fødderne er lavet af. Tørre fødder med et håndklæde. Rengøring og tørring til fødder fjerner støv og snavs partikler, der kan forstyrre vedhæftning af glider eller puder.

•Tag selvklæbende bagside fra den følte møbler glider eller puder. Anbringer den selvklæbende side på sofaen fødder og lægge pres til at fastgøre dem på plads. Brug ikke slibende puder fremstillet af hårdgummi eller metal, da disse materialer kan ridse trægulve.

•Arrange sofaen tilbage i oprejst position. Skub eller bære sofaen til et andet sted i rummet, hvis du ønsker at sætte en område tæppe ned som et andet lag af beskyttelse. Placer en gummi tæppe runner på din hårdttræ nedenunder område tæppe at forhindre tæppet. Placere sofaen fødderne på område tæppe.

Tips & advarsler

  • Kontrollere kvaliteten af filt glider eller puder hvert halve år, især hvis din sofaen ikke er på et tæppe. Erstatte den filt underlag, når de bliver beskidte eller slidte ned.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com