Sådan holder en Sofa fra glidende

May 2

Når en sofa er på gulvtæppet, forbliver det normalt på plads ret godt. Når en sofa er på et hårdt gulv fliser, træ eller linoleum, men er holde det glider ud af sted ofte vanskelig. Det er fordi de fleste sofa ben er lavet af træ eller plastic, som er i stand til at greb den glatte overflade af fliser, træ eller linoleum tilstrækkeligt. Heldigvis, en bred vifte af retsmidler er at forhindre en sofa fra glidende. De hjælper også til at forhindre sofaen fra ridser gulvet.

Instruktioner

•Sæt et område tæppet under sofaen. Tæppet vil forhindre kontakt mellem gulvet og sofa, stoppe møbler fra glidende. Hvis typen af tæppe du bruger begynder at glide, placere et tæppe pad nedenunder.

•Sæt store-købte gummi puder, eller pigge, under hvert ben af sofaen. Puder greb ben og gulvet på en måde, der ikke tillader sofa til at flytte. Gummi puder eller gribeåg varierer i stil. Nogle af produkterne, der simpelthen sidder nedenunder sofa ben mens andre skrue i benene.

•Kontrollér møbler gribere ved at skære gummi hylde liner i stykker, er størrelsen af den sofa ben. Placer derefter skæres gummi hylde liner nedenunder benene. Gummi hylde liner har samme virkning som store-købte gummi puder eller gribere, forhindrer sofaen glider på gulvet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com