Sådan holder en Sofa fra glider på hårdttræ

December 26

Hårdttræ Gulvbelægning er en fælles valg på grund af sin elegance og holdbarhed. Mens du kan tage stolthed i din skinnende, polerede trægulv, har det mindre ulemper. Møbler har ikke den samme trækkraft på et trægulv som på tæpper. Bliv ikke overrasket, hvis din sofa glider bagud hver gang du sætter dig på den. Ikke alene er en glide sofa ubelejligt, det efterlader ridser på dit gulv. Der findes løsninger, der holder dine møbler i sted og beskytte din hårdttræ gulv fra ridser.

Instruktioner

•Sæt et område tæppe ned under sofaen. Et tæppe giver din sofa trækkraft til at bo på ét sted og samtidig også giver din stue eller den en yderligere dekorativt element.

•Fit sofaen ben med hvide, gummipuder møbler. Møbler gummipuder forhindre sofaen i at glide. Hvid, gummi puder ikke forlader striber på din hårdttræ som sort gummi puder kan.

•Look under sofaen for hjul. Et hjul sofa er lettere at flytte fra én placering til en anden, men det også glider på tværs af hårdttræ gulvbelægning meget lettere end den nonwheeled sort. Hvis din sofa har hjul, vend sofaen og låse hvert hjul. Dette hjælper din sofa forbliver stabil, når du sidder.

•Sæt en tung stykke møbel, såsom en massiv eg ende tabel eller fuld cedar brystet, bag sofaen. Til besøgende, dette vises som intet mere end en udsmykning taktik, men møblerne forhindrer din sofa fra glider baglæns, når du tager et sæde.

•Klippe et skridsikkert tæppe pad i cirkler af samme størrelse som bunden af den sofa ben. Vend sofaen på sin side. Lim eller tape de cirkulære puder til bunden af den sofa ben til at holde dem fra at glide.

•Rearrange værelse. Position i sofaen mod en væg. Sofaen kan ikke glide bagud, hvis det er mod væggen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com