Sådan holder en tørretumbler fra knirkende

November 5

En tørretumbler, der knirker under drift gør det af flere forskellige årsager. Et beskadiget eller flosset tørretumbler bælte eller friktion forårsaget af et forkert smurt hjul, der er to af de mulige årsager til den uønskede støj. I stedet for at hoppe pistolen og bruge penge på en professionel, undersøge den indre-arbejdet i din tørretumbler at fjerne begge af disse scenarier som en mulig årsag til den pibende støj.

Instruktioner

•Tag tørretumbler fra stikkontakten i væggen.

•Træk tørretumbler er front eller top panel med en skruetrækker eller af deprimerende at fastholde klip med smør kniv. Afhængig af mærke og model er panelet som dækker den tørretumbler metaltromle placeret på fronten eller toppen af enheden. Konsultere den tørretumbler betjeningsvejledning for at finde placeringen af din model aftageligt panel.

•Indstil panelet til side og Find den tørretumbler bælte, der omgiver den store metal tromme, og undersøge for slid og skader. Hvis selen er beskadiget eller kræver udskiftning, kontakt en professionel for at udføre denne delikate procedure. Hvis den tørretumbler bælte er i god orden, fortsætte til næste trin.

•Locate tørretumbleren 's motor, som er generelt placeret på den højre eller venstre side af tromlen og et lille hjul, der er også pulveriseret af tørretumbler bælte. Der vil du finde et hjulleje på bunden og toppen af akslen ligger på de små hjul. Dække top og bund af hjulleje med en til to dråber af automotive smøremiddel.

•Drej de store hjul med dine hænder. Hvis tørretumbleren stadig knirkende, tilføje en to ekstra dråber af den automotive smøremiddel til begge ender af hjullejer.

•Reassemble tørretumbler, sætte den ind i væggen og køre det som sædvanlig.

Tips & advarsler

  • Hvis tørretumbleren knirker stadig problemet ligger hos motor kuglelejet, stjernehjul trisse, glider eller støtte roller. Kontakt en autoriseret reparatør for at isolere og løse problemet.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com