Sådan holder en vaskebjørn væk fra dit hus

August 16

Sådan holder en vaskebjørn væk fra dit hus

Vaskebjørnen (Procyon lotor) er en altædende dyr kendt bedste for sin særprægede maske-lignende markeringer omkring sine øjne og de mørke og lyse farvede ringe omkring sin fortælling. Selvom vaskebjørn foretrækker et skovklædt område med en kilde til vand, det tilpasser sig godt til andre miljøer og nogle gange gør et hjem i forstæderne baggårde eller skorsten og loftet i et hus. Da vaskebjørn er et natdyr, er du muligvis ikke klar over, at det er til stede, men spredte skrald fra skraldespande og hurtigt svindende kattefoder fra skåle på verandaen er ofte kontrollampe tegn, der findes.

Instruktioner

Uddelingen låget af din papirkurv kan. Vaskebjørne er ofte tiltrukket af de velsmagende godbidder af skrald venter dem inde i din skraldespand. Strække et bungee ledningen på tværs af toppen af papirkurv dåser til at hjælpe med at holde låg på plads. Du kan også tilføje nogle vægt til låg af din papirkurv kan ved at placere en mursten eller tunge sten på toppen af låget.

•Installer bevægelse-nærtagende sikkerhed eller oversvømmelse lys. Da vaskebjørne foretrækker mørke, skræmmer lysstyrken af en sikkerhed eller oversvømmelse lys ofte dem væk.

•Sæt radio på verandaen eller i nærheden af din papirkurv kan. Vælg et talkshow program, der har konstant lyden af stemmer. Vaskebjørn vil tænke mennesker er tæt ved og vil gøre sit bedste for at undgå dem.

•Sæt din hund eller kat fødevarer op om natten. Kat og hund mad kibble er en foretrukne godbid for vaskebjørne. Hvis du fjerne fødekilde for vaskebjørn, vil det typisk gå andre steder hen for at søge efter mad.

•Afbryd fodring af fugle. Vaskebjørne vil ikke kun stjæle mad fra fugl foderautomater, men vil også skyllepumpetab det væk fra jorden. Ophøre med at fylde feeder indtil vaskebjørn bevæger sig eller Flyt feeder længere væk fra huset hvor vaskebjørn ikke vil være et problem.

Tips & advarsler

  • Send ikke jeres hund udendørs for at skræmme vaskebjørn væk. Nogle vaskebjørne kan veje op til 30 pounds. De kan forvolde alvorlig skade på en hund, når de føler sig truet.

© 2018 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com