Sådan holder flåter fra bidende mennesker

April 30

Sådan holder flåter fra bidende mennesker

Flåter er en normal del af den store udendørs, især i stærkt skovbevoksede områder. Fordi de bære sygdommen, ud over at være en pestilens, er det vigtigt at beskytte dig selv fra dem. Selv om flåter kan med held fjernes fra huden efter en bid, betyder at blive bidt venter på at se, hvis sygdom-relaterede symptomer dukker op; Det kan tage måneder. Holde tingene enkle ved at beskytte dig selv mod flåtbid, før det sker.

Instruktioner

•Brug en hat til at holde flåter ud af dit hår. Sætte længere hår i en hestehale og tuck det under din hat.

•Brug en lys-farvet langærmet skjorte (flåter vil dukke op bedre mod lys-farvede tøj). Bære lange, lyse bukser og guffe bukseben i dine sokker for at holde flåter fra kravle op inde i benene. Sætte på lukket tå sko.

•Spray myggespray, der indeholder 20 til 30% DEET at holde flåter væk fra dit tøj og hud. Spray nogle af frastødende på dine hænder og klappe det på din hals til at undgå sprøjtning i nærheden af dit ansigt.

•Brush din hat, hår og tøj ud med en soft-strittede scrub pensel før indtastning af dit hjem. Start i toppen af dit hoved og arbejde din vej ned til at fjerne enhver flåter, der kunne have gået ubemærket hen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com