Sådan holder Ground Egern fra gravende Under fundamentet i et hus

November 4

At have nogen form for dyr lever under dit hus er mindre end afslappende. På toppen af støj og rod faktorer, der er en lille risiko dyrene kan medføre strukturelle skader. Ground Egern, en gruppe, der omfatter chipmunks og præriehunde, er blandt de dyr, der er meget sandsynligt, at grave sig ned under et hus. De naturligvis tunnelling dyr og ofte mister nogle frygt for mennesker i boligområder. Den eneste rigtige måde at stoppe ground egern gravende er at konstruere en fysisk barriere. Repellanter er kun en kortsigtet løsning og vil ikke stoppe særligt målrettet egern fra beslutte dit hus er ideel til at reden.

Instruktioner

•Dig en grøft 1 fod bred og mindst 1 fod dybt omkring ydersiden af dit hus. En dybere grøft kan være nødvendig, fordi chipmunks, for eksempel kan graver 2 eller 3 fødder ned.

•Bend den trådnet i renden så det løber ned af siden af renden ved siden af huset og derefter tværs over bunden i en L-figur. Større størrelser af trådnet vil holde ud egern, men en af fordelene ved hjælp af en 1-tommer eller ½-tommer størrelse er, at det også holder ud mindre gnavere som mus, mosegrise og rotter.

•Fyld skyttegrav i og slidbane jorden ned fast.

•Tag græs og ukrudt som de vokser tilbage over grøft at gøre grænsen omkring dit hus mindre tiltrækkende at egern. Brolægning eller grus gør en permanent, egern-uvenlig kant.

Tips & advarsler

  • Hvis egern har allerede borede under dit hus, forsøge at tvinge dem alle ud og kontrollere, at der er ingen individer resterende--herunder babyer--, før du installerer barrieren.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com