Sådan holder hvepse & bierne ud af et fuglebad

July 9

Sådan holder hvepse & bierne ud af et fuglebad

Ligesom mennesker og dyr behøver hvepse og bier vand for at overleve. Når vejret varmes op, køle de ned af drikkevand og at lade den fordampe off deres organer. Desværre, insekter kan blive en stor sommer gener som de crowd puljer, damme og birdbaths. Den eneste måde at holde hvepse og bier ud af fuglebad er at give en alternativ vandkilde--bee bad f.eks Dam--der er så tiltrækkende, de glemme alt om den kilde, der er off grænser.

Instruktioner

Bee bad

•Vælg en dyb tallerken for dine BI bad. Parabol kan være et stykke keramik, en smuk plade eller endda en anden fuglebad. Vælge en ret, som er blå, hvid eller lys gul om muligt--bier og hvepse er mest tiltrukket af disse farver.

•Sprinkle grus eller småsten i bunden af fadet. Fyld fadet med vand, stop lige under toppen af stenene. Disse sten vil tjene som landing steder for bier, forhåbentlig at gøre denne nye bad mere attraktiv for dem.

•Sæt bee badet i en rolig del af værftet, væk fra fuglebad. Dræn fuglebad. Du kan fylde det op igen senere, men ideen er at gøre alt for at tilskynde bier til at opsøge nye vanding hul.

Bee Dam

•Få en pot, spand, tønde eller anden beholder--dybest set noget, der vil holde mindst 10 gallons af vand. Hvis det er nødvendigt, line Dam med robust plast. Fyld den med vand.

•Purchase vandplanter som vand hyacint eller anlægElodea (du kan finde disse og andre sorter på de fleste planteskoler). Dykke planter i dammen. Som sten i bee badet, vil planterne tjene som landingsområder for hvepse og bier.

•Sæt dammen i en rolig og solrig del af værftet væk fra fuglebad. Dræne din fuglebad. Holde det tomme, indtil bierne synes at have etableret deres ny tilholdssted.

Tips & advarsler

  • Prøv plantning hvid, blå eller gul blomster omkring bee bad eller Dam til fremme af bier og hvepse at dvæle der. Fjern blomster nær din fuglebad, eller Flyt den til en blomsterløse placering. Hvis du vælger at bygge en dam, overveje at fylde den med små guldfisk eller myg fisk at spise myg larver.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com