Sådan holder hvepse fra kommer ind i mit hus

August 10

Hvepse og bier kan være en plage og fare. Omkring én procent af befolkningen er allergiske overfor svier, og omkring 50 til 100 mennesker dør årligt fra svier, ifølge oplysninger fra Illinois Department of Public Health. At slippe af med disse skadedyr kan være svære og potentielt farlige.

Instruktioner

At fjerne skadedyr

•Educate dig selv. Hvepse kan visuelt skelnes fra bier på grund af formen af deres brystkasse. På en hveps, "front del af maven vokslys til at blive en lille tube, som det tillægger den midterste del af kroppen," ifølge Illinois Department of Public Health. Det er vigtigt at vide, om du er behandling hos en bi eller en hveps, fordi de kan kræve forskellige typer af ledelse.

•Attack om natten. Flyvende skadedyr er mindre tilbøjelige til at være aktiv om natten, så prøv at fjerne reden om natten. Imidlertid ikke bære et lys, som en lommelygte, fordi det kunne tiltrække hvepse ud af reden direkte til lyset.

•Tag reden. Den vigtigste faktor i at fjerne og fjerne hvepse er at slippe af reden. Dette kan være muligt gennem sprøjtning reden med aerosol-spray som dem, der sælges på isenkræmmere. Spray kan bruges til at deaktivere hvepse så du kan banke ned og fjerne reden.

•Beskyt dig selv. Bære tunge tøj kan hjælpe med at beskytte dig mod bistik, når du forsøger at fjerne reden. Dække dine hænder, hals og alle udsatte områder for at beskytte dig selv.

• Vær sikker på du får reden. Hvis du ser hvepse flyver gennem en udluftningsanordning eller hul i væggen, Husk på at reden kan være en afstand. Dette kan kræve en professionel exterminator at fjerne skadedyr. Selv hvis du dræber rede inde i væggen, skal den stadig fjernes for at forhindre forfald og andre skadedyr. Også, forsøg ikke at blokere indgangen til reden, fordi hvepse vil blot kigge efter en anden indgang.

•Prevent problemet. Hvepse kan blive tiltrukket af mad. Ved hjælp af beholdere med stramme sæler vil arbejde for at forebygge skadedyr i at bevæge sig. Ud over at sætte mad væk, Illinois Department of Public Health anbefaler afskærme områder såsom kviste, der kan tiltrække hvepse. Hvis området er forseglet stramme, hvepse ikke vil bevæge sig i.

Tips & advarsler

  • Efter sprøjtning reden eller anvende pesticider, bruge en kost eller et andet objekt med et langt håndtag til at banke ned i reden. Dette vil arbejde for at forhindre dig i at komme for tæt på hvepse.
  • Hvis du er allergisk over for hveps eller bi svier, finde nogen til at hjælpe dig. Ifølge Illinois Department of Public Health, dem, der dør af strenge normalt dø inden for en time for at blive stukket.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com