Sådan holder japanske biller fra basilikum

February 8

Japanske biller er bane af næsten enhver haven hobbyplan, og endnu mere, så nemlig dem hvem indarbejde basilikum i deres udendørs paradis. Japanske biller og deres larver kan decimere en urtehave i en enkelt sæson. Det er derfor vigtigt, at gartnere ved tricks af handelen, når det kommer til at slippe af med disse irriterende critters.

Instruktioner

•Den første og formentlig den nemmeste metode i holde japanske biller på bay er at lade dit græs vokser ud en smule længere. Japanske biller er stor, tung og klodset væsner og billetpris ikke godt forsøger at navigere en længere græsplæne. Dette gælder især for græsset, der kanter din have.

•Wash din have. Hvis du opdager, at du allerede har en sund bestand af japanske biller noshing på dine bud rosemary planter, give dine planter et godt skrubbe. Du kan fjerne og dræbe voksne japanske biller med sæbevand. Blot Bland en spiseskefuld af almindelig opvaskemiddel rengøringsmiddel med en gallon eller deromkring af vand, hæld i en stor sprayflaske og begynder at sprøjte bugs. Hvis du ønsker at sikre en god kill, afhente biller på jorden og sætte dem i en skål sæbevand.

•Plant nogle planter, som japanske biller undgå, som er både sjovt og øko-venlige. Japanske biller er ikke glad for planter som begonier, nelliker, columbine Tusindfryd eller liljer. Plante et par af disse smukke blomstrende planter blandt din urtehave, og se biller forsvinde.

•Sæt op en fysisk barriere. Selvom ikke meget behagelig for øjet, beetle redskaber er meget effektiv i at holde japanske biller fra din urtehave. Blot lægge netting over haven, og biller vil blot gennemgå hjælpeløst langs ydersiden af net - og dine urter vil være sikker.

Tips & advarsler

  • Glem ikke om japansk Bille larver. De kan beskadige næsten lige så meget som de voksne bugs og er sværere at styre, som de lever under jorden.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com