Sådan holder jordbær planter fra kaniner & hjorte

April 11

Kaniner og rådyr er almindelige skadedyr for mange gartnere. Det lader til, hvad rådyr efterlade, kaniner er sikker på at slutte. Hvis du og dine jordbær planter kæmper en konstant kamp mod hjorte og kaniner, kan du tage et par grundlæggende foranstaltninger til at afværge dem. Heldigvis for dem uvante med at holde disse skadedyr fra jordbær, metoderne, der er hurtig at udføre og miljøvenlige.

Instruktioner

•Surround jordbær afgrøde med planter, der frastøder hjorte. Lavtliggende planter, som rådyr undgå omfatter lavendel, timian, salvie, hvidløg, løg, grøn mynte og purløg.

•Surround grænser af din ejendom med træer og buske, at rådyr ikke kan lide at spise som holly, blåregn, bottlebrush, Douglas Gran, periwinkle, ahorn, enebær, tæppe Jagthorn, rhododendron og blå Gran.

•Surround strawberry patch med en 4-fod høje hegn. Hvis du køre indsatserne i jorden for polakkerne, kan du nemt vedhæfte en wire-mesh materiale at stave til et egnet hegn. Sørg for, at hullerne i den trådnet ikke bredere end 1 tommer på tværs af eller kaniner kan klemme sig igennem. Vigtigst, udvide den trådnet af hegnet en fod til jorden for at afskrække kaniner fra hurtigt grave nedenunder.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com